Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

TV goot frezen en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tV goot frezen en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tV goot frezen en plaatsen

TV-goot frezen en plaatsen

Wij zouden graag een TV-goot in de muur laten frezen.

Kabels bij een TV-meubel wegwerken

Offerte gevraagd voor een kabelgoot in een beton wand welk HDMI, UTP, COAX kan herbergen tussen een zwevend tv meubel en aan de wand opgehangen tv. De goot moet +/- 50 centimeter overbruggen in de wand tussen het meubel en de tv. In de bijlage een voorbeeld van het verwachte resultaat.

Gootje voor TV-kabels frezen

Goot infrezen en plaatsen in de muur ten behoeve van het wegwerken van kabels van de flatscreen tv. Vanaf de plint tot circa 1 meter hoog. Uit te voeren op 15 of 16 december omgeving Haarlem.

Bedach TV-goot frezen en plaatsen

Ik zou graag onze tv aan de muur willen ophangen in de woonkamer. Om de kabels weg te werken hebben wij een TV goot gekocht van Bedach. Deze dient gefreesd te worden in de muur. Het gaat om een goot van 135 cm bij 20 cm. Ik heb de goot nog niet aangeschaft, maar dat ga ik wel doen.

TV ophangen en bedrading wegwerken

Tv is een sony bravia 40 inch. Deze willen we met een beugel aan de muur laten bevestigen op ongeveer 1 meter hoogte. De bedrading dan wegwerken via een goot in de muur, frezen, bedrading, aanhelen. Afstand circa 60 cm.

TV-goot frezen en plaatsen en stopcontact verplaatsen

Het betreft het laten frezen van een kabelgoot voor een flatscreen tv. Ook zal er een stopcontact van 105 cm verlaagd moeten worden naar een hoogte van 30 cm. Dit hoeft niet afgewerkt te worden. Dit heb ik graag uitgevoerd vóór 26-6-2015.