Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tussenwand plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tussenwand plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tussenwand plaatsen

Afzuigkap, kasten, wanden en lampen plaatsen

Ik heb een paar klusjes die deels al zijn gedaan maar afgemaakt moeten worden. Boven de kap van de keuken moet een afzuigkap plaatsen, keukenkraan bevestigen, 3 kasten bevestigen tegen de muur, plafond lamp bevestigen en enkel tussenwand bevestigen in de badkamer van ongeveer 2 bij 0,9 meter. Ook wil ik een luxaflex jaloezie laten plaatsen.

Tussenwand plaatsen

We need to build a wall to separate two bedrooms. The size is 3.87 meter x 2.44 meter. Near the end there's a pillar need to be sealed. 2 sides of 0.5 meter x 2.44 meter.

Deuren plaatsen

Als scheidingswand tussen woonkamer er werkkamer willen we twee deuren met zijramen (misschien ook met een bovenraam?). Op dit moment is er in de bouwtekeningen een uitsparing van 2.20 m hiervoor getekend. De vraag is of deze wand kamerhoog (3 meter) of op 2,60 meter hoogte moeten komen. Daarnaast willen we de tussendeur tussen hal en woonkamer ook voorzien van een stalen deur met dezelfde hoogte als de deuren van de tussenwand. Het gaat om een nieuwbouwwoning voor zomer 2020. Voordat we akkoord geven op de bouwtekeningen, zijn we benieuwd naar de mogelijkheden voor de stalen deuren en het advies voor de hoogte. Welke deurvormen zijn gewenst? Kamerhoge deuren (tot het plafond), pivoterende deur (scharnier in grond en plafond). Om hoeveel deuren gaat het? 3

Tussenwand van Ytong maken met latei

In nieuwbouwwoning wandje plaatsen ivm inloopkast. Alles incl. Ook aansluitingen met wand en plafond netjes afwerken. Totaal circa 3m2.

Diverse klussen voor de zolder

Ik wil een zolderkamer realiseren. Dakkapel is al geplaatst en afgetimmerd. Tussenwand met deur plaatsen, verwarmingsradiator plaatsen, elektra aanleggen. De kamer is 21 m2. Het dak is schuin.

Klus- en installatiewerk in de woning

Een tussenwand plaatsen, werkbladen installeren en andere klussen. Materialen in overleg. We hebben nog niet alles aangeschaft. Vanaf 17 juli kan er gewerkt worden.

Tussenwand van Ytong blokken plaatsen

Wij willen in ons appartement graag een muurtje van Ytong blokken laten plaatsen van 3 meter lang en ongeveer 240 cm hoog. De wand hoeft niet afgewerkt te worden. We wonen op de 4e verdieping in een complex met een lift. We ontvangen hiervoor graag een prijsindicatie.

Tussenwand plaatsen en laminaat leggen

Ik wil een tussenmuur tussen de keuken en de woonkamer. Breedte van 350 cm en hoogte 250. In het midden willen wij een boog opening erin hebben (breedte 90 cm, hoogte 200 cm). Verder wil ik laminaat laten leggen in de woonkamer van ongeveer 27 m2. Het laminaat is al in huis. De ondervloer mogelijk hergebruiken. Kunnen jullie mij een offerte mailen?

Tussenwand met binnendeur plaatsen

Er dienen 2 muurtjes geplaatst te worden van 1 meter breed. In een van deze muurtjes dient er ook een binnendeur geplaatst te worden. De muren staan haaks op elkaar.

Scheidingswand plaatsen

Ik wil graag in mijn woonkamer een tussenwand laten plaatsen met deur. Deze scheidingswand moet dienen als nieuwe baby kamer omdat we ons gezinnetje gaan uitbreiden. Vroeger zat hier al een muur maar deze is weg gehaald om van een 4 kamer appartement een 3 kamer appartement te maken. Dit moet dus weer terug geplaatst worden. De maten zijn: Breedte: 285 cm (muur tot muur) Hoogte: 260 cm (grond tot plafond)