Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tussenmuur plaatsen met doorgang? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tussenmuur plaatsen met doorgang. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tussenmuur plaatsen met doorgang

Tussenmuur plaatsen met doorgang

voor de zolder willen wij een scheidingswand van gipsplaat tweezijdig laten plaatsen met een toegangsdeur, zodat er een extra slaapkamer ontstaat. lengte 6 meter bij 3,5 meter hoog in een punt omhooglopend

Tussenmuur weghalen en nwe muur plaatsen

Tussenmuur tussen 2 slaapkamers weghalen en nwe plaatsen. Gipsblokken. Graag zou ik een offerte willen hebben voor het maken van 1 muur met de afmetingen 2,50x,2,90 m2 met gipslaten.

Wandbeugel laten plaatsen

Wil graag een wandbeugel (30 cm) tegen de tussenmuur laten plaatsen op de overloop, wat is de prijs daarvan?

Tussenwand plaatsen en laminaat leggen

Ik wil een tussenmuur tussen de keuken en de woonkamer. Breedte van 350 cm en hoogte 250. In het midden willen wij een boog opening erin hebben (breedte 90 cm, hoogte 200 cm). Verder wil ik laminaat laten leggen in de woonkamer van ongeveer 27 m2. Het laminaat is al in huis. De ondervloer mogelijk hergebruiken. Kunnen jullie mij een offerte mailen?

Schilderij ophangsysteem plaatsen in twee kamers

Ik heb een tussenmuur van 70 mm gipsblokken tussen mijn woonkamer en slaapkamer. Ik wil aan beide zijden een schilderij ophangsysteem met rails laten plaatsen. Ik heb een dergelijk systeem gezien bij de Gamma. Het gaat om een muur van ongeveer 650 cm en een muur van ongeveer 530 cm. Graag laat ik dit systeem leveren en plaatsen en ontvang vooraf een prijsopgave.

Tussenwand plaatsen

Wij willen graag kamer en keuken kunnen afsluiten. Het huis heeft een U indeling waarbij wij dan 1 gedeelte via een tussenmuur willen afsluiten. Dit dient een eenvoudige oplossing te zijn zoals een tussenwand met schuifdeuren. In de gehele woonkamer ligt nu een plavuizen vloer met daaronder een vloerverwarming.

Tussenmuur plaatsen

Graag willen wij een wand laten plaatsen om van 1 slaapkamer 2 kamers te maken. Verder moet er een schuifdeur in de wand komen. Afmeting weet ik niet precies, kan ik nog gaan opmeten of vakman kan langs komen.

Slaapkamer splitsen

Bij de bouw kon een slaapkamer opgesplitst worden in 2 kamers. Dit willen wij nu graag laten uitvoeren. De ruimte is ongeveer 30 m2 waar 2 ramen in zitten. De te plaatsen tussenmuur is ongeveer 5 meter lang. Op dit moment bedienen wij de 2 licht aansluitingen met 1 schakelaar, dit zullen er dus ook 2 moeten worden. Daarnaast zal er een tweede deur geplaatst moeten worden. De nieuwe muren zouden wij graag gestuukt opgeleverd krijgen.

Dragende muur slopen en steunbalk plaatsen

In verband met de aankoop van een nieuwe woning ben ik op zoek naar iemand die kan helpen een tussenmuur te slopen. En eventueel af te voeren. En die daarna een bovenbalk kan plaatsen en alles afstuct. Het betreft een draagmuur van ongeveer 2.90 meter lang. User heeft al de sleutel van dit huis.

Tussenwandje plaatsen

Tussenmuur verwijderen en een nieuwe (scheidings)wandje zonder deur plaatsen opdat in de slaapkamer een inloopkast ontstaat. De te verwijderen muur is circa 3 meter, de te plaatsen tussenwand van gipsplaten ongeveer 2,5 meter lang. NB: overdracht van het huis is medio juli, tot die tijd verblijven we nog in het buitenland, dus graag contact via e-mail. Op het opgegeven adres wonen we dus nog niet.