Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuintegels plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuintegels plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuintegels plaatsen

Betonnen barbecue plaatsen in de tuin

Ik heb een betonnen barbecue Novus gekocht bij de Gamma. De BBQ is 93 cm breed, 60 cm diep en 195 cm hoog en weegt 300 KG. Graag zou ik deze geïnstalleerd willen hebben in de tuin. Op de plek waar de barbecue moeten komen, moeten een aantal tegels uit de grond worden gehaald, zand afgegraven worden en moet een betonnen fundering gestort worden (betonmortel heb ik niet, graag meenemen), waarna de tuintegels weer op de plaats kunnen worden gelegd (volgens montagebeschrijving van de Gamma). De barbecue in elkaar zetten door middel van de bijgeleverde kit. Volgens omschrijving moet de schoorsteen met mortel gemetseld worden (mortel al aanwezig). Eventueel: - Crème coaten van de barbecue (de coating hebben we al). Mijn man kan eventueel helpen met het sjouwwerk. De BBQ wordt aanstaande maandag geleverd, dus als deze klus eind volgende week geklaard kan worden, zou dat heel fijn zijn.

Schutting vernieuwen en tuin egaliseren en bestraten

Ik woon in een hoekwoning en aan de zijde langs de openbare weg wil ik een schutting laten plaatsen. De oude schutting, bestaande uit houten palen, moet verwijderd en afgevoerd worden. Daarnaast moet er ook nog een deur aan het begin van de schutting geplaatst worden. Ik wil de tuintegels laten verwijderen en mijn tuin laten egaliseren. Daarna moeten de huidige tegels weer herplaatst worden. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie hier met mij te bespreken en de mogelijkheden en materiaalkeuze voor te leggen. Ik ontvang graag een gedetailleerde offerte.

- Plaatsen van een hardhouten schutting ...

- Plaatsen van een hardhouten schutting in onze achtertuin, incl. poortdeur (afmetingen: 1 deel van 4.20m, 1 deel van 7.20m, achterwand van 3.00 meter + een poortdeur. ) - En het leggen van tuintegels (formaat 50x50). Afmeting tuin = 6.20 m bij 7.20 meter, er staat een schuur van 3.00 x 3.00 Tegels hebben we al en zand is al gestort, schutting willen in principe bij Praxis kopen.

Tuin 6 x 7 m. tuin afgraven en tuinaarde ...

Tuin 6 x 7 m. tuin afgraven en tuinaarde afvoeren, betegelen ong. 28 m2(met cement dichten), pergola maken, oude tuintegels afvoeren, 2 bloembakken plaatsen met groffe dikke balken 84x1,5 en 5 x 1m), de nog uit te zoeken beplanting poten, rasterwerk rondom afvalcontainers, Draden spannen voor over de zithoek zodat er klimplanten overheen kunnen groeien.