Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinschutting vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinschutting vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinschutting vervangen

Tuindeur slot laten vervangen

Mijn tuindeur slot is versleten. Ik wil het slot laten vervangen. Ik moet er wel bij zeggen dat de tuindeur een klein beetje naar beneden gezakt is ten opzicht van mijn tuinschutting. Ik heb zelf nog geen nieuw slot aangeschaft (zie foto voor soort slot).

Tuinschutting vervangen

Ik heb een schutting, bouten en snel cement besteld. Wat kost het monteren van deze schutting en de oude schutting weg te halen en af te voeren? Gaat bij elkaar om zo'n 3 meter.

Monteren tuinschutting

Monteren aansgeschafte tuinschutting: . 4 paalsteunen in de grond doen; . 4 panelen van 180cm breed aan de palen schroeven; . 1 kapot paneel vervangen.

Het vervangen van een tuinschutting van ...

Het vervangen van een tuinschutting van 9 meter lang, 180 cm hoog in de achtertuin, met tuinpoort. Mogelijk een tweede poort in de schutting opnemen voor het makkelijker bereiken van de Klikko. De poort(en) komt/komen uit op een garagepad. Aan een kant aansluiting op een gemetselde schuur/garage, aan de andere kant aansluiting op een staander van de tuinpoort van de buurman. De huidige schutting staat al 35 jaar. De bestaande palen zijn van hardhout en zouden opnieuw gebruikt kunnen worden, misschien kunnen ze blijven staan waar ze staan. De rest van het houtwerk is geimpregneerd vurenhout en in zekere staat van ontbinding.