Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinschermen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinschermen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinschermen plaatsen

Tuinschermen plaatsen op balkon

Ik wil graag 3 tuinschermen laten plaatsen op mijn balkon. Afmetingen: 2 x 170 cm en 1 x 315 cm en het gaat om 4 tuinschermen met afmeting 180 x 180 dus deze moeten ook eventueel op maat gemaakt worden.

Tuinschermen plaatsen

Ik wil 2 nieuwe toog tuinschermen van hardhout l180x180 a 69. 95 p stuk. En het opnieuw plaatsen van alle delen.

Klussen aan en rond huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren bij mij thuis: Plaatsen van 5 tuinschermen, vernieuwen van het afdak, plaatsen van een zonnescherm, vernieuwen van een schoorsteen en de dakgoten en eventueel ook het glas van een broeikas repareren.

Schermen plaatsen

De klant wil graag een vakman inhuren om 4 tuinschermen te laten monteren, 5 betonpalen en 4 palen onder de schutting te laten plaatsen. De klant wil graag dat deze artikelen in samenspraak met hem worden aangeschaft bij de Gamma.

Tuinklus in de tuin

Het plaatsen van 4 tuinschermen. 2 stuks dienen op maat te worden gezaagd

Schutting plaatsen

Het plaatsen van 4 tuinschermen. Twee van de schermen moeten op maat worden gezaagd. Betreft een hoek van 3 bij 3 meter. Ik heb de materialen al gekocht. Er hoeft gen oude schutting verwijderd te worden.

Tuinschermen en tuinpoort plaatsen

Wij willen een schutting laten plaatsen, bestaande uit 2 schuttingdelen, waarvan er 1 ingekort moet worden, en 1 tuinpoort. We twijfelen nog of we kant en klare schuttingdelen willen of lange tuinplanken als 1 schutting willen laten aanbrengen. We maken graag een afspraak om de situatie hier met ons te bespreken en alles in te meten. Daarna ontvangen we graag uw offerte.

Montageklus in de badkamer en tuin

Ik ben op zoek naar een vakman voor 2 montageklussen. Ik heb 3 tuinschermen gekocht en wil deze graag laten monteren. Verder heb ik een douchecabine, type halfrond zonder bak, kleur intense wit, gekocht bij Gamma. Ik wil deze in de badkamer rechtstreeks op de tegelvloer en tegen de betegelde wanden laten plaatsen. Alle materialen zijn al aanwezig. Ik ontvang graag uw offerte.

Tuinschermen op stenen plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van 5 houten tuinschermen op een stenen terras. De schermen moeten in de terrasstenen worden gemonteerd en tegen een reling aangezet worden. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden.

Werk in en buiten de woning

Ik wil mijn oude toiletpot vervangen door een zweeftoilet en de wasbak ook vervangen. Ik wil in de badkamer een zweeftoilet plaatsen, hier is op dit moment geen toiletpot aanwezig. Ik wil een voor schutting plaatsen (6m ) en in de tuin 5 tuinschermen aan een kant en laag achter schuttinkje (6m) aan de sloot kant vervangen Ik wil laminaat leggen in het huis. Woonkamer 36 m2. Slaapkamers totaal 17 m2. Keuken 8 m2.