Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinrenovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinrenovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinrenovatie

Tuinrenovatie

Ik ben opzoek naar een hovenier die ons kan adviseren met beplanting en een tuinontwerp kan maken. Wat zijn onze wensen: 1. Wij hebben een tuin van ongeveer 50m2 . Deze afmeting willen wij laten uitgraven en ophogen. 2. Wij hebben een schuur dat op palen is geplaatst. Rondom deze schuur is de grond ook verlaagd. Hiervoor willen graag advies hoe rondom deze schuur het dicht te maken. 3. Voor de inrichting van onze tuin willen wij een combinatie van tegels en bakken met planten. 40m2 blijft er over waar wij nog 10 m2 aan houten vlonders willen realiseren. De bakken moeten 50cm hoog worden. Als u ook al een offerte kan opstellen voor het uitgraven en ophogen van de 50m2 helpt dat enorm.

Tuin: achtertuin winterbeurt. Voortuin: ...

Tuin: achtertuin winterbeurt. Voortuin: tuinrenovatie, met afvoeren graszoden en oude planten. Nieuw grind en plaatsen beukenhaagjes.