Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinpoort plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinpoort plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinpoort plaatsen

Tuinpoort laten plaatsen

Wij willen een tuinpoort laten plaatsen. De opening is 2. 65 dus er moet ook een schutting naast de deurpoort. Kunt u een prijsopgave geven?

Tuinpoort laten plaatsen

Ik wil een tuinpoort laten plaatsen met ernaast nog een kleine afscheiding tussen de poort en de afscheiding van de buren.

Slot op tuinpoort zetten en lamp monteren

Ik wil graag een slot laten maken op mijn poort in de achtertuin. Tevens wil ik eem lamp met bewegingscensor laten plaatsen. Ik heb electriciteit in de schuur.

Tuindeur vervangen

Mijn tuinpoort is aan vervanging toe. Ik heb help nodig bij wat voor materieel er nodig is zoal iemand die het kan plaatsen voor een voordelige prijsje. Ben alleenstaande mama met uitkering. Kan wel direct betalen als prijs past bij mijn budget. In foto zie je links het tuinpoort wat vervangen wordt. Daar komt en volle tuindeur het liefst met slot.

Simpele tuinpoort leveren en plaatsen

Ik zou graag een prijs opgave willen hebben wat een nieuwe tuinpoort en het plaatsen daarvan gaat kosten. Ik woon gehuurd en waarschijnlijk niet meer zo heel lang. En wil er daarom niet het duurste materiaal. De poort die er nu nog staat is 95 cm breed en 170 cm hoog. Alvast dank Met vriendelijke groet.

Tuinpoort plaatsen

Ik wil graag een tuinpoort laten plaatsen voor het afsluiten van een steeg bij mijn huis. De poort gaat aan 1 kant aansluiten aan een schutting, aan de andere kant moet een paal worden geplaatst. Ik zal de materialen zelf aanschaffen en hoor graag wat de kosten voor het plaatsen zijn.

Tuinpoort laten leveren en plaatsen

Graag zou ik willen weten hoeveel het kost om de 'Garden elements tuinpoort' van Gamma te laten leveren en plaatsen.

Tuinschermen en tuinpoort plaatsen

Wij willen een schutting laten plaatsen, bestaande uit 2 schuttingdelen, waarvan er 1 ingekort moet worden, en 1 tuinpoort. We twijfelen nog of we kant en klare schuttingdelen willen of lange tuinplanken als 1 schutting willen laten aanbrengen. We maken graag een afspraak om de situatie hier met ons te bespreken en alles in te meten. Daarna ontvangen we graag uw offerte.

Tuinpoort met kozijn plaatsen

Wij hebben een opening in onze coniferenhaag, waarin wij graag een tuinpoort, type Privacy van Gamma willen laten plaatsen, van 180 x 100 cm. De poort zal een verbinding vormen tussen onze tuin en de steeg. Er is nog geen kozijn ook. We ontvangen graag een offerte voor de montagekosten.

Houten schuttingen plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van 7 houten tuinschuttingen van 1.80 x 1.80 meter plus een tuinpoort van 1.00 x 1.80 meter. In de achtertuin van een nieuwbouwwoning in Ede. Poort met slot met sleutels. Graag prijsopgave.