Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinpoort plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinpoort plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinpoort plaatsen

Tuinpoort plaatsen

Ik wil een nieuwe tuinpoort, ter vervanging van de oude, laten plaatsen. Met hendel en slot met sleutel aan buiten- en binnenzijde. Ik wil dat de poort een ronde bovenkant krijgt. Het is enkel de poort die vervangen dient te worden.

Plaatsen van een tuinpoort

Vervangen van tuindeur van oprit naar tuin door een tuinpoort met slot. Er zit nu een deur met kozijn, deze moet eruit. Ik wil graag een stalen frame bij de nieuwe tuinpoort.

Tuinpoort plaatsen

I want to install a garden gate. The door is in my possession. It is 100 x 150 cm. You might need to pour holes with concrete. I have no ideas. Please check the attachment for pictures. (Ik wil een tuinpoort installeren. De deur is in mijn bezit. Het is 100 * 150cm. Het kan nodig zijn om gaten te gieten met beton. Ik heb geen idee. Controleer de bijlage voor foto's.)

Tuinpoort plaatsen

Ik wil zo goedkoop mogelijk een tuinpoort laten plaatsen die op slot kan en mijn tuin afsluit. Graag zo snel mogelijk. De poort is 100 bij 180 cm.

Tuinpoorten plaatsen

Graag zou ik een tuinpoort willen laten plaatsen in de achteruin tussen twee heggen in, incl. Matreriaal(100 cm/110 cm). Tevens graag een laag poortje in de voortuin( materiaal is in huis). Graag zo snel mogelijk.

Nieuwe tuinpoort plaatsen en buitenlamp ophangen

Ik wil mijn tuinpoort laten vervangen en de buitenlamp die ik bij Gamma gekocht heb op laten hangen. Het is een tuinpoort van 90 bij 180 cm.

Tuinpoort plaatsen

Ik wil samen met de buren een tuinpoort laten met aan beide kanten een stukje poort.

Tuinpoort laten plaatsen

Wij willen een tuinpoort laten plaatsen. De opening is 2. 65 dus er moet ook een schutting naast de deurpoort. Kunt u een prijsopgave geven?

Tuinpoort laten plaatsen

Ik wil een tuinpoort laten plaatsen met ernaast nog een kleine afscheiding tussen de poort en de afscheiding van de buren.

Slot op tuinpoort zetten en lamp monteren

Ik wil graag een slot laten maken op mijn poort in de achtertuin. Tevens wil ik eem lamp met bewegingscensor laten plaatsen. Ik heb electriciteit in de schuur.