Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinpoort laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinpoort laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinpoort laten plaatsen

Tuinpoort plaatsen

I want to install a garden gate. The door is in my possession. It is 100 x 150 cm. You might need to pour holes with concrete. I have no ideas. Please check the attachment for pictures. (Ik wil een tuinpoort installeren. De deur is in mijn bezit. Het is 100 * 150cm. Het kan nodig zijn om gaten te gieten met beton. Ik heb geen idee. Controleer de bijlage voor foto's.)

Tuinpoort plaatsen

Ik wil zo goedkoop mogelijk een tuinpoort laten plaatsen die op slot kan en mijn tuin afsluit. Graag zo snel mogelijk. De poort is 100 bij 180 cm.

Tuinpoorten plaatsen

Graag zou ik een tuinpoort willen laten plaatsen in de achteruin tussen twee heggen in, incl. Matreriaal(100 cm/110 cm). Tevens graag een laag poortje in de voortuin( materiaal is in huis). Graag zo snel mogelijk.

Nieuwe tuinpoort plaatsen en buitenlamp ophangen

Ik wil mijn tuinpoort laten vervangen en de buitenlamp die ik bij Gamma gekocht heb op laten hangen. Het is een tuinpoort van 90 bij 180 cm.

Tuinpoort plaatsen

Ik wil samen met de buren een tuinpoort laten met aan beide kanten een stukje poort.

Tuinpoort laten plaatsen

Wij willen een tuinpoort laten plaatsen. De opening is 2. 65 dus er moet ook een schutting naast de deurpoort. Kunt u een prijsopgave geven?

Tuinpoort laten plaatsen

Ik wil een tuinpoort laten plaatsen met ernaast nog een kleine afscheiding tussen de poort en de afscheiding van de buren.

Slot op tuinpoort zetten en lamp monteren

Ik wil graag een slot laten maken op mijn poort in de achtertuin. Tevens wil ik eem lamp met bewegingscensor laten plaatsen. Ik heb electriciteit in de schuur.

Tuindeur vervangen

Mijn tuinpoort is aan vervanging toe. Ik heb help nodig bij wat voor materieel er nodig is zoal iemand die het kan plaatsen voor een voordelige prijsje. Ben alleenstaande mama met uitkering. Kan wel direct betalen als prijs past bij mijn budget. In foto zie je links het tuinpoort wat vervangen wordt. Daar komt en volle tuindeur het liefst met slot.

Simpele tuinpoort leveren en plaatsen

Ik zou graag een prijs opgave willen hebben wat een nieuwe tuinpoort en het plaatsen daarvan gaat kosten. Ik woon gehuurd en waarschijnlijk niet meer zo heel lang. En wil er daarom niet het duurste materiaal. De poort die er nu nog staat is 95 cm breed en 170 cm hoog. Alvast dank Met vriendelijke groet.