Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinhuisje afbreken en afvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinhuisje afbreken en afvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinhuisje afbreken en afvoeren

Tuinhuisje afbreken en afvoeren

Ik ben op zoek naar iemand voor het afbreken van een houten tuinhuisje 2 x 2.5 meter en afvoeren inclusief de vloerstenen.

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Ik zoek iemand voor het afbreken van mijn tuinhuisje. Het is 2.6 bij 2 6 meter ,ook graag afvoeren.

Tuinhuisje afbreken met behoud van schutting

Ik wil het tuinhuisje afbreken met behoud van de schutting. Het betreft voornamelijk een overkapping van 2,5 bij 2,5 meter. De tuin is goed toegankelijk.

Klussen binnen en buiten het huis

Afbreken en afvoeren van duivenhokje, 2 x 1,5 meter en plaatsen van tuinhuisje eventueel ook leveren van tuinhuisje Douchebak opnieuw afkitten

Het afbreken en afvoeren van een ...

Het afbreken en afvoeren van een bestaand eenvoudig houten tuinhuisje/berging en het plaasten van een nieuwe. Het huidige tuinhuisje is ongeveer 1.95 m bij 3.30 m en staat op een fundering van bielzen. Ik weet niet of deze nog goed zijn. In het oude tuinhuisje is electriciteit en moet ook in de nieuwe aangesloten worden. Het nieuwe houten tuinhuisje moet ongeveer dezelfde afmetingen hebben en mag een bestaand pakket zijn. (is wellicht goedkoper) De lokatie is niet mijn eigen adres maar dat van mijn moeder.

De volgende werkzaamheden moeten worden ...

De volgende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd: 1 Rooien coniferen heg. 2 Afbreken en afvoeren tuinhuisje. 3 Metselen tuinmuur. 4 Opbouwen van een (vijfhoekig) tuinhuisje.

Het betreft afbreken en evt afvoeren van ...

Het betreft afbreken en evt afvoeren van het oude (houten) tuinhuisje en de bouw van het nieuwe, nog aan te schaffen houten tuinhuisje, waarvoor ik dus een klusbedrijf zoek.