Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestaand tuinhuis verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestaand tuinhuis verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestaand tuinhuis verplaatsen

Bestaand tuinhuis verplaatsen

Verplaatsen van bestaand tuinhuis. Het betreft een enkele en een dubbele blokhut (1 geheel). Totale afmeting ongeveer 7 meter breed en 2 tot 2,5 meter diep. Staat nu achter in de tuin en moet 4 a 6 meter verplaatst en gekanteld worden. De tuin is goed toegankelijk.

Bestaand tuinhuis verplaatsen

Ik heb een bestaand tuinhuis van hout. Er liggen stoeptegels onder. Als het mogelijk is zou ik deze 3 meter naar achter willen verplaatsen. Ik ben benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden.

Tuinhuis verhogen en verplaatsen

Mijn tuinhuisje is verzakt en moet worden opgehoogd met 30 cm, en de fundering moet worden aangevuld met stoeptegels. Er is ook schilderwerk en gevelreparatie nodig welke optioneel ook gedaan mogen worden. Het tuinhuisje is 20 m2.

Bestaand tuinhuis verplaatsen

Ik zoek een vakman die een houten tuinhuisje van 3 bij 8 meter kan verplaatsen in mijn achtertuin. Het gaat om een tuinhuisje wat staat op betonbandjes. Daarnaast heeft het huisje een bitumen dak. Of er een fundering of bestrating moet komen ten behoeve van de nieuwe locatie voor het huisje graag in onderling overleg.

Bestaand tuinhuis verplaatsen

Ik heb een tuinhuisje (8-hoekig) dat ik graag verplaatst wil hebben het huisje bestaat uit een houtgedeelte (2 meter hoog) en een dak gedeelte (1,5 meter) het huisje is schat ik 4 x 4 meter en niet uit elkaar te halen. Ik hoor graag of iemand deze klus wilt komen dien!

Houten tuinhuis verplaatsen

Ik wil graag een houten tuinhuis verplaatsen naar achter in de tuin.

Houten tuinhuis verplaatsen

Ik wil een houten tuinhuis 1 meter verplaatsen, ik had het idee om het in z'n geheel op rolpalen te zetten maar dit is mezelf nog niet gelukt. Het huisje is van rabatdelen en die schuiven dan uit elkaar. Het moet op zeer korte termijn. Het huisje is 2.5 x 2.5 meter.

Nieuwe fundering maken en tuinhuis verplaatsen

In de tuin van ons nieuwe huis staat een tuinhuis. Het is een soort blokhut, de vloer in deze blokhut is gedeeltelijk door vocht aangetast, de vloer moet dus vernieuwd worden. Nu willen we graag ook het tuinhuis verplaatsen (3 tot 5 meter) en 90 graden draaien. Het is een blokhut, dus je zou het huis helemaal uit elkaar kunnen halen en weer op een goede vloer in elkaar kunnen zetten, maar misschien kan in één keer verzetten ook wel. De klus omvat: - tuinhuis verplaatsen; - een nieuwe fundering maken; - vloer aanleggen en in overleg met de loodgieter de aansluitingen voor het riool; - het water en de elektriciteit bepalen en daarna het huis op de goede plek zetten. Ik kijk uit naar uw reactie. Er is een bijlage beschikbaar.

Tuinhuis verhogen en verplaatsen

Ik heb een tuinhuis en door lekkage wil ik deze 50 cm hoger en 1 meter naar voren laten verplaatsen. Er zit op dit moment een fundering onder, deze moet dus worden verplaatst/uitgebreid. Op dit moment is er gas, water en elektra, dit is nu niet actief maar dit zouden we wel mee willen laten verplaatsen zodat we dit weer kunnen gebruiken. We weten niet of er een vergunning nodig is.

Betonondergrond voor tuinhuis aanpassen

Passend maken van oude, beschadigde betonvloer (+- 7.40m x 3.40m) voor nieuwe blokhut (funderingsmaat 4.80m x 3.60m). Daarbij ook riolering voor toilet en waterleiding verplaatsen en opnieuw aansluiten. Tuin ligt op volkstuinencomplex, er is geen elektriciteit.