Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinhuis slopen en puin afvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinhuis slopen en puin afvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinhuis slopen en puin afvoeren

Tuinhuisje slopen inclusief betonvloer

Ik wil mijn tuinhuisje laten slopen en alle puin laten afvoeren. Tuinhuis is 2,4 x 2 x 2 meter (ongeveer) en bestaat voornamelijk uit hout. Wel moet de betonnen vloer ook worden verwijderd.

Houten tuinhuis met inhoud slopen en afvoeren

Tuinhuis slopen en afvoeren. Het schuurtje is ongeveer 3 x 3 meter en de inhoud.. Wat bouwafval ook afvoeren. Gaarne prijs opgave hiervoor.

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Ik wil mijn tuinhuis laten slopen en puin laten afvoeren. Tuinhuis is 6 x 4 meter (ongeveer) en bestaat voornamelijk uit hout. Wel moet stenen vloer worden verwijderd. Fundering kan blijven liggen. Huisje staat op een volkstuincomplex in Hoogvliet (Rotterdam). Vanaf parkeerplaats is het 100 meter naar huisje. Er kan met een klein karretje over toegang pad worden gereden.

Tuinhuis slopen en afvoeren

Graag wil ik een tuinhuis laten slopen en afvoeren. Het tuinhuis is 28 m2.

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Ik heb iemand nodig die voor mijn moeder een blokhut wil slopen en afvoeren De blok hut is van hout en de afmetingen zijn 325 x 223 (7 m2)

Tuinhuis slopen en afvoeren

Tuinhuis van 25 tot 30 m2 slopen en afvoeren. Het pad naar de tuin is +/-350 meter lang. Er kan een kleine tractor gebruikt worden om een aanhanger naar de ingang te rijden. Maximale belasting is 750 kg. per keer. Vanaf de ingang/uitgang van het tuinpark naar het gemeentelijk afvalverzamelpunt is niet ver, zo'n 2 km. De weg is ongecompliceerd met maar 2 stoplichten. Ik zou ook graag een offerte van alleen slopen hebben.

Slopen en afvoeren tuinhuis

We hebben een tuinhuisje van ongeveer 4 bij 5 meter dat gesloopt en afgevoerd moet worden. Gaarne een globale prijsopgave hiervoor. De werkplek is goed bereikbaar.

Houten tuinhuis slopen op een tuinpark

Wij hebben op een tuinpark een perceel gekocht met daarop een heel oud tuinhuis van 22 m². Wij ondertekenen de aankoop op 2 oktober. Daarna gaan wij zelf de keuken uit het tuinhuis slopen. We zoeken een vakman die daarna voor ons het tuinhuis kan slopen en afvoeren. Het is een houten tuinhuis met een klein puntdak, zonder binnenwanden. Er zit een verrotte plankenvloer in. Er hoeft geen fundering gesloopt te worden. De afvoer van het sloopafval moet worden verzorgd met behulp van grote karren op het terrein, er mag geen vrachtauto rijden. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. Voor verdere informatie ben ik momenteel bereikbaar via email.

Metalen tuinhuis monteren en slopen oude schuur

Het monteren van een nieuw tuinhuis van metaal, afmeting 3 m bij 3 m, en het slopen en afvoeren van oude houten schuur met golflplaten dak.

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Ik had graag een offerte voor het slopen van een tuinhuis van ongeveer 6 m2. Het bestaat voornamelijk uit hout maar ook dient een stenen vloer verwijderd te worden. In de offerte dient ook het afvoeren van het puin meegenomen te worden.