Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinhek met een deur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinhek met een deur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinhek met een deur plaatsen

Tuinhek met een deur plaatsen

Ik wil een tuin schutting laten plaatsen van houtbeton of hout. Het gaat om een totaal van 12 meter die geplaatst moet worden waarvan 1 meter een deur moet zijn.

Tuinhek plaatsen

Wij willen graag een tuinhek plaatsen over de breedte van onze tuin van ongeveer 6.30 meter Het gaat om 3 schuttingdelen van 1.80 meter en 1 deur van 90 centimeter.

Metalen tuinhek lassen

Het uitvoeren van laswerkzaamheden aan een tuinhek. Het is een half hek, een meter hoog. Een gelijkend deel moet er op gelast worden, zodat het eend deur wordt. Het deel heb ik al in huis.

plaatsen tuinhek recht 7 meter, hoek 4 ...

plaatsen tuinhek recht 7 meter, hoek 4 meter plus deur

door de wind van vandaag is mijn tuinhek ...

door de wind van vandaag is mijn tuinhek omgewaait... het gaat om +- 7 meter wat weer geheel opnieuw gedaan moet worden en e.v.t een deur plaatsen e.t.c