Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin renoveren

Voortuin ophogen en onderhoudsvrij maken

Ik zoek een hovenier die mijn gehele voortuin kan renoveren. Het gaat om een tuin van 240 bij 200 cm die betegeld is. Het gaat om het ophogen, plaatsen van worteldoek en het terug plaatsen van de huidige tegels. Ook moet de tuin geëgaliseerd worden.

Tuin renovatie

Ik wil mijn tuin renoveren. Dat zal bestaan uit een tuin van 70m2, hiervan wil ik over 40m2 een tegelterras realiseren. Daarnaast moeten er een paar kleine olijfbomen worden verwijderd en twee grote bloembakken worden weggehaald.

Vervangen van dakraam en klussen in en om huis

Het is de bedoeling dat mijn dakraam 70 x 80 wordt vervangen. Daarnaast heb ik een aantal klusjes in en om huis waar ik iemand voor zoek als u dit daarnaast zou kunnen graag. Klussen in tuin, als tuinkast monteren en snoeien van een paar bomen en een druif. In huis: trap renoveren,

Tuin renoveren

Ik wil de tuin (50 m2) en eventueel het riool laten ophogen. Schuttingen indien nodig ook vervangen. Dit verwijderen wij zelf. Willen nieuw houten terras. De huidige houten vlonders voldoen niet meer. Tegels kunnen worden hergebruikt. Maar ideeën zijn ook welkom.

Tuin renovatie

Ik wil 2 stukjes van mijn voortuin laten renoveren. De oude bestrating en aarde eruit, nieuwe erin, inclusief eventueel ophogen en egaliseren. Verder moet er een palmboom geleverd en geplaatst worden en een ijzeren hek van 6 meter inclusief een poort.

Tuin kindvriendelijk maken en bestrating renoveren

De tuin is ongeveer 10 bij 5 meter en is voorzien van veelal stenen, de afmetingen van de stenen zijn ongeveer 20 x 40 en 20 x 20 cm. De beplanting in een border van circa 2 bij 2 meter deze kan ik zelf verwijderen, zo ook een open veranda en allerhande spullen. Het gaat puur om het zware werk, stenen verwijderen van tuin en border en het afvoeren ervan. Het doel is een kindvriendelijke tuin, met veel ruimte en wellicht rubberen tegels, onkruidvrij.

tuin renoveren/schilderen/metselwerk

Graag zou ik mijn tuin renoveren klinkers over nieuw leggen graag metselwerk uit voeren schiderwerk uit voeren binnen en buiten

Vlonder renoveren

Geschroefde hardhouten vlonderdelen in tuin demonteren, 52 x 15 cm breed en 1,40 meter lang. Ongeveer 11,5m2. Onderliggende raamwerk vernieuwen. Houten vloerdelen weer monteren.

tuin renoveren door eigen huis en tuin op tv

de tuin is oud en wij zijn ook al oud de vijver van ongeveer 4-8 meter is al heel ouddddd en moet nodig nieuw doek in 5 fruit bomen zijn oud de voortuin is 2jaar geleden op geknapt maar erg kaal mijn man is 69 jaar en ik 68 jaar in 2jaar tijd 2 grote operatie s gehad dus ik kan hem niet helpen, en er zitten karpers in de vijver van 28 jaar die heeft hij zelf gevangen

bestaande tuin: bestrating renoveren ...

bestaande tuin: bestrating renoveren ivm. gladheid winter. Er liggen grindtegels en bielzen in, bielzen verwijderen en ruimtes tussen grindtegels opvullen met rode baksteentjes die nu ook al gebruikt zijn en natuurlijk nieuwe erbij waar nodig. Terras aflopend ophogen van muur huis naar trottoir. Ingegraven plantenbak verwijderen en ook magnoliaboompje (2 jr oud) verwijderen c.q. verplaatsen. staat verkeerd en wordt snel te hoog. In verband met leeftijd bewoners de opstap die er nu is door de bielzen weg en zo ik al zei de bestrating hellend maken. De buitenverlichting vernieuwen. Bewoners zijn bejaard en vooral de bielzen zijn nu onveilig.