Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin renovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin renovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin renovatie

Tuin renovatie

Ik wil mijn tuin renoveren. Dat zal bestaan uit een tuin van 70m2, hiervan wil ik over 40m2 een tegelterras realiseren. Daarnaast moeten er een paar kleine olijfbomen worden verwijderd en twee grote bloembakken worden weggehaald.

Balkon renovatie

Op dit moment hebben wij een balkon van ongeveer 4 x 4 meter, gebouwd op een betonconstructie. Gezien de betonconstructie verouderd en daardoor slecht is, dient dit balkon afgebroken te worden. Vervolgens is het de bedoeling om dit opnieuw op te bouwen met een metaal / hout constructie. Het huis ligt in een berg, waarbij het balkon uitsteekt vanuit de begane grond over de kelder heen (hoogte is dus 1 verdieping). Het dek dient waterdicht te worden, zodat het onder het balkon droog is. Daarnaast dient er een trap aan het balkon gemonteerd te worden die de tuin in loopt. De tuin is te benaderen met (kleine) machines etc. Ik durf niet te zeggen of ik een vergunning nodig is.

Tuin renovatie

Ik wil in de achtertuin en voor stukje split laten legen. Voor moeten kinderkopjes worden verwijderd, grond geëgaliseerd worden, wortel doek gelegd worden en split gelegd en wat tegels gelegd tussen het split om naar de voordeur te lopen. Achter grond geëgaliseerd, wortel doek, split leggen. Ik wil dit zsm laten doen (binnen 1/2 weken)

Tuin renovatie

Ik wil 2 stukjes van mijn voortuin laten renoveren. De oude bestrating en aarde eruit, nieuwe erin, inclusief eventueel ophogen en egaliseren. Verder moet er een palmboom geleverd en geplaatst worden en een ijzeren hek van 6 meter inclusief een poort.

Tuin renovatie

We hebben een kleine tuin waar we twee klussen in willen laten uitvoeren. We willen een vlonder laten plaatsen van ongeveer 3 bij 3 meter. De vlonder komt aan twee kanten tegen een muurtje/schutting aan te liggen en aan twee kanten tegen een gazon. We willen de schutting met klimop bekleden, dus misschien kan de vlonder niet direct tegen de muur aan. De tweede klus betreft het vervangen van 10 m schutting met hekwerk voor klimop. De schutting staat nu op een stenen muurtje, we willen het muurtje houden, maar daar een hekwerk voor klimop van ongeveer 1 m 80 hoog. De schutting maakt één hoek van 90 graden, begint tegen een stenen muur van de garage en eindigt tegen een muurtje van ongeveer 1 m 20 hoog.

Klussen in en bij chalet

Verschillende klussen op de camping: prioriteit: lekkend reservoir van de wc en dus andere wc plaatsen, in het algemeen willen we kijken naar de mogelijkheden van renovatie voor wc en keuken daar. Onderhoud cv ketel - geen probleem mee maar toe aan een inspectie (maar wel door erkend bedrijf) Terrasje leggen 3 x 4 meter en overkapping plaatsen in de tuin.

Tuin, 66 m2, met vijver ca. 7 á 8 m2 en ...

Tuin, 66 m2, met vijver ca. 7 á 8 m2 en waterval moet geheel bestraat met trommelkasseien (5 afmetingen) met enkele (verhoogde) plantenbakken en wat groen hier en daar. Dus een complete tuin-renovatie. In de bijlage van uw e-mailadres kunnen wij enkele foto's sturen. Graag een vrijblijvende offerte.

Renovatie van een jaren 30-woning van ...

Renovatie van een jaren 30-woning van +/- 115m2 verdeeld over 3 verdiepingen. Installatie cv en elektriciteit (en verwijderen gas en oude bedrading), stucen muren en plafonds door gehele woning en complete verbouwing van badkamer: plaatsen douche, bad, wastafel en betegelen. Graag voor deze zaken een totaalprijs met uitgesplitst welke kosten voor welk onderdeel gereserveerd worden. De kosten van de volgende optionele onderdelen graag apart apart genoemd. Optioneel: plaatsen dubbel glas door gehele woning, aanbrengen spuwisolatie, plaatsen openslaande deuren naar tuin en evt. aanbrengen vloerisolatie. Bezig met koop woning.

Enkele balken onder vloer vervangen in ...

Enkele balken onder vloer vervangen in kamer/gang, hierbij de vloer vanonder isol. Dak van buitenaf isol. Hierbij de goten verbreden en de windveren verv. De buitenmuren van kamer en bijkeuken van binnenaf isoleren en bekleden met gips. Achterraam in woonkamer verv. door opensl. tuindeuren. Kunststofraam in de woonkamer verv. door houten draaikozijn met raam en dubb.glas. Indien technisch mogelijk open verbinding maken tussen de woonk. en de keuken (Deur en deurpost 90 gr. omzetten, stuk draagmuur uitbreken en verv. door u balk plus aftimmeren. Badk. vergroten en geheel opnieuw inric. Tuinhuis in de tuin plaatsen met plat dak ca 16/20 m2 met overstek van 2 meter. Isloren en voorz. van gas/water/elektra. klein dakkapel deels houtwerkvervangen. Eventueel renovatie van toilet.

Deze "klus" (Tuin/bestrating renovatie ...

Deze "klus" (Tuin/bestrating renovatie ivm wortelwoekering van bestaande Bamboestruiken) bestaat o.i. uit de volgende stappen (in voor & achtertuin) : 1.) Verwijderen bestaand worteldoek incl. kiezelstenen (op sommige plekken, niet overal) 2.) Verwijderen bestaande beplanting (op sommige plekken, niet overal) 3.) Verwijderen bestrating (op sommige plekken, niet overal) 4.) Verwijderen van de Bamboestruiken inclusief de woekerende wortels, loten & scheuten. 5.) In oude staat brengen van punt 3, 2 & 1. 6.) Afvoer van het ontstane afval. Het betreft hier delen van de voor en achtertuin van een normale rijtjeswoning in een normale woonwijk. Totaal oppervlak van het perceel (incl. de woning) ca. 280m2. Brabants zandgrond. Starten : vanaf 22-10-2005 "Opleveren" : voor 02-12-2005