Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin bestraten

Tuin bestraten

Ik wil de tuin laten betegelen. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 50 m2. Daarbij hoort waarschijnlijk ophogen en egaliseren.

Plaatsen schuttingen en bestraten volledige tuin

- Leveren & plaatsen houtbetonschutting 13 meter. - Bestraten van voor-, achter- en zijtuin met betontegels 60 x 60 x 4,7 cm (110m2) - Tuin achter ophogen ongeveer 4 cm - Van de voortuin is 36 m2 oprit en dient verstevigd te worden voor auto's. - Erfscheiding muurtje oprit middels wallblocks 55 cm hoog, 15 x 15 x 30, ongeveer 175 blocks nodig. - plaatsen stukje kunstgras 12 m2 Het betreft een hoekhuis en dit is allemaal goed bereikbaar.

Tuinpad laten bestraten

In de voortuin wil ik graag een pad van mijn voordeur naar het trottoir (van kleine waalstenen 30 x 7 cm + 2 grote tegels van 80 x 80 cm, die ga ik nog ga bestellen) van 4 meter lang en 1 meter breed laten aanleggen. Graag ook een afrastering met bijvoorbeeld opsluitbanden om de tuin. De voortuin is 5 bij 4 meter. Er is al zand is aanwezig. De oude bestrating haal ik er zelf uit.

Nieuwe woning behangen en terras leggen

In april 2017 krijgen we een nieuwe woning en graag zouden we meer informatie over het prijs van het behangen van een nieuwbouwwoning. De indeling van de woning is als volgt: woonkamer en keuken en 1 grote slaapkamer, 1 middel slaapkamer en 1 kleine slaapkamer en een gang en een overloop, En het bestraten van een tuin met tegels wat dat gaat kosten? De oppervlakte weten we zo niet van de tuin. Graag de prijs van het behang en het aanleg van de tuin graag apart in verband met de bewindvoering

Voor- en achtertuin bestraten

Ik wil de achtertuin en voortuin laten bestraten. De tuinen zijn samen 55 m2. Het gaat om nieuwbouw, dus de tuin is schoon. De tuinen zullen geëgaliseerd moeten worden en daarna bestraat worden. Ik wil graag tegels van ongeveer 50 bij 50 cm.

Schutting vernieuwen en tuin egaliseren en bestraten

Ik woon in een hoekwoning en aan de zijde langs de openbare weg wil ik een schutting laten plaatsen. De oude schutting, bestaande uit houten palen, moet verwijderd en afgevoerd worden. Daarnaast moet er ook nog een deur aan het begin van de schutting geplaatst worden. Ik wil de tuintegels laten verwijderen en mijn tuin laten egaliseren. Daarna moeten de huidige tegels weer herplaatst worden. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie hier met mij te bespreken en de mogelijkheden en materiaalkeuze voor te leggen. Ik ontvang graag een gedetailleerde offerte.

Diverse klussen in en om het huis

Ik wil 35 m2 aan wandtegelwerk laten verwijderen en opnieuw laten zetten. De benodigde materialen zal ik zelf verzorgen. Ook wil ik graag 25 m2 in mijn tuin laten ophogen en laten bestraten met de aanwezige tegels. Verdere wensen bespreek ik graag op afspraak.

Beplanting voortuin verwijderen

Tuin van 18 vierkante meter, beplanting verwijderen en afvoeren. Daarna bestraten, tegels zijn al aangeschaft.

Schilder- en tuinwerk

De buitenzijde van de woning dient geschilderd te worden. Dit zijn de kozijnen van 3 slaapkamers, badkamer, woonkamer en de deuren. Daarnaast wil ik de tuin laten bestraten, een oppervlak van 36 m2 en rondom de hele tuin een schutting plaatsen. Het betreft een hoekwoning.

Stukje tuin bestraten

Het betreft het bestraten van een nieuw tuinpaadje van ongeveer 5 meter. Tevens zal er een klein stukje rondom de vijver opnieuw bestraat moeten worden. De tegels zijn al aanwezig.