Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trap verplaatsen en draagmuren doorbreken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trap verplaatsen en draagmuren doorbreken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trap verplaatsen en draagmuren doorbreken

Trap verplaatsen en draagmuren doorbreken

Bestaande trappen verwijderen en op een nieuwe plek een nieuwe wenteltrap plaatsen van de begane grond naar zolder. Dit inclusief oude trapgaten dichten en maken nieuwe trapgaten. ook laat ik graag 2 draagmuren doorbreken inclusief constructiewerk. Het gaat vooral om het constructie werk van de vloeren, trappen en wanden, afwerken hoeft niet. Het gaat om de muur in de slaapkamer, deze is 2,5 a 3 meter, staat haaks op de draagmuur van benedenverdieping. Beneden gaat het om een opening te maken in een draagmuur, de opening moet ongeveer 2 meter worden en wij denken dat hier een constructie gemaakt moet worden.

Trap dichtmaken en muurtje verplaatsen

Wij hebben een nieuw huis gekocht, en bovenaan het kluslijstje staat de zoldertrap dichtmaken. Het schilderen doen wij daarna wellicht zelf, maar zou ook fijn zijn als dat gedaan zou worden. Verder moet er een muur verplaatst worden, waarin ook elektra zit. Als de muur verplaatsen te veel geld kost, dan verplaatsen wij hem niet, maar moeten de lichtknopjes wel aangepast worden aan de verlichting, hier klopt namelijk niets van (slaapkamerlicht kan alleen op de gang aangezet worden en vice versa). Verder zouden wij graag advies vragen over het wel of niet slopen van een muurtje in de badkamer, en over het vervangen van de garagedeur naar een garagedeur met loopdeur. Het materiaal wil ik in overleg hebben.

Vaste trap naar zolder

Vaste trap maar zolder leveren en plaatsen inclusief trapgat maken in beton. 2 kwart vuren gegronde trap. Oude vlizotrap verwijderen en gat dichtten. Afwerking en cv verplaatsen verzorgen wijzelf.

Sloop- en aannemerswerk

Voor onze verbouwing op de eerste verdieping zijn we op zoek naar een vakman voor de volgende werkzaamheden: - trap afdekken met protectiekarton, 12 treden - afvoeren van stof en puin - slopen en afvoeren van bestaande houten vloer (tweelaags parket circa 18 millimeter, zwevend gelegd op ondervloer), circa 49 m² - slopen en afvoeren van bestaande linoleum vloer, verlijmd, circa 4 m² - slopen en afvoeren van bestaande tegelvloer, inclusief plint, circa 2 m² - slopen van gasbetonmetselwerk zie tekening, inclusief elektrische leidingen, schakelaar en stopcontacten, 4,7 m² - slopen en afvoeren van 1 deurkozijn - uitbouwen en afvoeren van 3 radiatoren en 1 convector - slopen en afvoeren van wandtegels in keuken, circa 3 m², - uitbouwen en afvoeren bestaande keuken, inclusief gastoestel, koelkast, afzuigkap en magnetron - afvoeren van een deurblad met glasgedeelte, - maken van sleuven en gaten ter plaatse van nieuwe leidingen en ter behoeve van de te verplaatsen leidingen - cementdekvloer aanhelen op de plek van de gesloopte muur en leidingen. De uitvoering van de werkzaamheden staat gepland van 21 t/m 29 augustus 2017. Een planning staat in de bijlage. Eveneens een tekening, waaruit blijkt hoeveel snijdwerk er gedaan moet worden.

Verplaatsen van wasmachines

1. Het verplaatsen van een nieuwe wasmachine vanaf de begane grond naar de 1ste verdieping (1 trap 13 treden) Afstand buiten is 20 meter vanaf de achteruitgang. Afstand binnen tot aan trap 10 meter. Afstand op 1ste verdieping 5 meter. 2. Bestaande wasmachine naar beneden transporteren en neerzetten op dezelfde plaats waar de nieuwe vandaan komt. Afkoppelen en aansluiten is niet nodig.

Vinyl leggen, schilderen en behangen

Vinyl leggen: keuken, huiskamer en de hal bij de voordeur plus de hal bij de achterdeur. Inclusief meubels (wasmachine) verplaatsen (haal wel alles leeg), oud vinyl weghalen en wegbrengen. Trap schuren en verven. Het witten van de keuken en de bijkeuken en behangen van een gedeelte boven de trap (geen moeilijke motiefjes) en boven in de hal. Oud behang verwijderen en afvoeren. Woonkamer is ongeveer 16 m2, de keuken 6 m2, hal achterdeur is ongeveer 2 m2, hal voordeur 3.50 m2 en de hal boven is 3.50 m2.

Jukebox helpen verplaatsen

Ik zoek mensen die voor een redelijke prijs een jukebox van de begane grond (schuur) naar onze woning (1 hoog) kunnen sjouwen. De trap is recht, wel smal maar het moet kunnen (al eerder gedaan). De box is erg zwaar en moet met minimaal 4 man getild worden. Ik kan zelf ook meehelpen.

Laminaatvloer opnieuw leggen en meubelen verplaatsen

Op de tweede verdieping moet een plank vervangen worden. Omdat het laminaat in een keer is gelegd, zonder drempels, moet de hele vloer eruit omdat de schade in het eerste gedeelte zit. Vervolgens moet het laminaat weer worden terug gelegd inclusief de plinten. Het betreft 2 slaapkamers en een halletje van in totaal 35 m2. Er zijn nog reserve planken aanwezig. Voor het leggen van een vloer moeten de volgende meubelen van de tweede verdieping naar de eerste verdieping worden verplaatst via een brede trap: - Schuifkast 180 x 200 centimeter; - Boxspring bed 140 x 200 centimeter; - 2 x Bureau plus ladenblok; - 2 x stellingkast 130 x 170 centimeter. Nadat de vloer geplaatst is, moeten de meubels weer terug worden geplaatst. Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Verbouwing van een hoekwoning

Ik bewoon een hoekwoning waar het achterste deel van de eerste verdieping een plat dak heeft. Op dit platte dak wil ik graag een dakopbouw laten maken met een schuin dak met EPDM dakbedekking. Op het schuine dak moet een dakkapel worden geplaatst. De opbouw moet worden uitgevoerd in HSB met houtafwerking aan de buitenkant. De bestaande vlizotrap moet worden verwijderd, het trapgat gedicht en elders moet een extra open trap worden geplaatst naar de opbouw. De opbouw moet wind- en waterdicht worden afgeleverd, de binnenafwerking zal ik zelf verzorgen. Aan de voorzijde van de woning heb ik momenteel twee oude dakramen waarvan de houten kozijnen erg slecht zijn. Ik wil deze laten vervangen door nieuwe dakramen ofwel door één dakkapel. Verder hebben wij aan de voorzijde van de woning naast de hal een inpandige berging. Ik wil onze keuken vanuit de achterzijde van de woning naar die inpandige berging laten verplaatsen. De keukenruimte die vrijvalt kan ik dan bij de kamer trekken. In de berging moet een raamkozijn met isolatieglas worden geplaatst en er moet een geïsoleerde wand worden geplaatst aan de zijde van de buren. Graag bespreek ik hier ter plaatse alle mogelijkheden en de materiaalkeuze. Ik ontvang graag een gedetailleerde offerte met vermelding van de kosten voor de afzonderlijke onderdelen van mijn aanvraag.

Secretaire verplaatsen

Een secretaire/kast van rond de 160 x 87 x 130, verplaatsen van de begane grond naar de eerste verdieping in de woonkamer. Er zijn twee trappen naar de eerste verdieping, met 1 midden stuk. In de bijlage zitten foto's van de secretaire en de trap. Wat is de prijs om deze kast/secretaire, deze weekte kunnen verplaatsen? Bedankt en ik hoor snel van u!