Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trap renoveren inclusief stootbord? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trap renoveren inclusief stootbord. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trap renoveren inclusief stootbord

Trap renoveren inclusief stootbord

Trap renoveren met overzettrede en stootbord met 13 treden.

Traprenovatie

Ik wil de trap renoveren met praxis betonlook met stootborden. Er zitten 2 bochten in de trap. Het zijn 15 treden, de trap is op dit moment van hout en kaal, er zitten nog wel antislip strips op.

Trap laten renoveren

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het laten renoveren van 2 trappen, eerste en tweede verdieping 26 tredes

traprenovatie

Ik wil graag over 12 treden, dichte trap met 2 draaiingen laten renoveren met traprenovatie; overzettredes van JeWe.

Een traprenovatie uitvoeren met aanwezige materialen

Ik zoek een trappenspecialist die mijn trap kan renoveren. Wij hebben een dichte trap, 15 treden en willen met overzetredes en stootborden de trap renoveren. Materialen hebben we zelf, we zoeken iemand die de materialen wil inmeten en plaatsen.

Trap renovatie

Wij willen onze trappen laten bekleden of met pvc/laminaat renoveren. Het zijn 3 open trappen van 13 treden. Zonder zijkant met aluminium strip afwerken. Bekleden voorkeur antraciet slijtvast materiaal zoiets als Sisal. PVC of Laminaat in hout look. We kunnen nog geen goede foto’s maken omdat we de sleutel van ons nieuwe huis nog moeten ontvangen in april. Maar desondanks zou een prijsindicatie fijn zijn en wil ik die graag van de 2 genoemde opties. Een vaste prijs en duidelijkheid van wat er allemaal bij inbegrepen is geniet de voorkeur!

Traprenovatie dmv overzettreden

ik wil de trap laten renoveren d.m.v. overzettreden. Hij is nu helemaal versleten met kale plekken en kuilen. Trap is 25 jaar oud. De trap bestaat uit 12 treden en loopt in een bocht.

Vervangen van dakraam en klussen in en om huis

Het is de bedoeling dat mijn dakraam 70 x 80 wordt vervangen. Daarnaast heb ik een aantal klusjes in en om huis waar ik iemand voor zoek als u dit daarnaast zou kunnen graag. Klussen in tuin, als tuinkast monteren en snoeien van een paar bomen en een druif. In huis: trap renoveren,

Traprenovatie

Wij hebben een huis gekocht. We willen graag in week 46 of 47 de trap naar zolder laten renoveren. Wij hebben al een keuze gemaakt in kleur en materiaal, maar dit nog niet besteld. Het gaat om een trap waarin een hoek van 90 graden naar links wordt gemaakt. We willen graag laminaat Eiken Truffel op de treden en Witte stootborden. Volgens ons zijn er 13 treden in totaal.

Muur verven en trap renoveren

Ik wil een aantal zaken in mijn woning laten doen: - binnen huis muur verven +_ 60m2 - trap renoveren. Materialen heb ik in mijn bezit.