Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trap relateerde klussen uitvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trap relateerde klussen uitvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trap relateerde klussen uitvoeren

Trap relateerde klussen uitvoeren

Goedemorgen, Voor ons huis (uit 1894) willen we graag een nieuwe trapleuning met spijlen en onderkant laten maken. Liefst enigzins in de stijl van die periode, dus iig met een werkje in de spijlen. De trapleuning is nu dichtgetimmerd tot aan het plafond maar dit willen we weer openbreken. Tevens willen we dan graag een bijpassende balustrade voor de tweede (ongeveer 1,5 en 1 mtr. op de kopse kant). De betreffende trap is van de eerste naar de tweede en heeft vrij ondiepe tredes, is dus wat stijl. De exacte afmeting weet ik niet maar de hoogte van het plafond op de eerste is 3 m 12 De trap is iets van 4,3 meter lang. Het trapgat boven is iets van 2 bij 1. Kunnen jullie ook smetlatten (??) leveren voor de trapleuning van zowel beide trappen (van bg naar 1 en voor 1 naar 2).