Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Toiletpotten vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: toiletpotten vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: toiletpotten vervangen

Toiletpotten vervangen

Ik wil 2 toiletpotten vervangen, 1 beneden en 1 boven in de badkamer.Het zijn geen hangende toiletten maar hebben een afvoer in de muur(boven) en in de vloer(beneden). Er hoeven geen tegels verwijdert te worden. De toiletten hebben we nog niet aangeschaft.

Verschillende klussen in huis laten uitvoeren

De werkzaamheden zijn als volgt: - De garagedeur isoleren met behoud van de deur die er nu in zit; - De 2 buitendeuren met dezelfde maten dienen te worden omgewisseld inclusief hang- en sluitwerk; - De toiletpotten vernieuwen. Graag ontvang ik hier wat advies over of alleen de potten vervangen dienen te worden of het gehele toilet.

Klussen in een koopwoning

Onze zoon en zijn vriendin hebben een huis gekocht. De overdracht zal plaatsvinden per 1 april en zij zijn voornemens uiterlijk 25 april in het huis te gaan wonen. In de tussentijd is er dan ruimte voor het verrichten van een aantal werkzaamheden om het huis conform het bouwkundig rapport dat we hebben laten opstellen up to date te maken. Wat er te doen is: vervangen toiletpotten, dakraam aanbrengen, hang- en sluitwerk aanpassen en vervangen, leuning aanbrengen, dubbel glas inzetten, keuken nakijken en opknappen, tegelwerk badkamer nakijken en opknappen en een lekkage verhelpen. Onze vraag: aanstaande zaterdag 5 maart zijn wij in de ochtend in Schiedam. Graag zouden wij bij u langs willen komen om e.e.a. te bespreken en aan u voor te leggen zodat u een offerte zou kunnen maken voor de werkzaamheden die verricht moeten worden. Mocht dat kunnen dan zijn wij in de gelegenheid om rond 11.30 uur bij u te zijn. Wij zouden het zeer op prijs stellen wanneer u ons op korte termijn zou willen laten weten of dit zou kunnen.

Meerdere klussen in huis

Voor het verkoopklaar maken van de woning dienen er eerst nog een aantal werkzaamheden uitgevoerd te worden: 1. 1 x binnendeur vervangen . 2. Zolder behangen in verband met een oude lekkage. Dit zal tussen de 5 en 10 m2 zijn en hiervoor mag een effen papieren behang gebruikt worden. 3. Lekkage schuur behandelen. De lekkage komt vanaf het dak. Dit is een plat dak met bitumen. 4. Vervangen van de staande toiletpotten in het toilet op de begane grond en de badkamer.

Kleine diverse werkzaamheden in de woning

Er is een aantal kleine reparaties in huis nodig: - Een paar lampen in huis moeten nagekeken worden wegens het regelmatig uitvallen van een van de lampjes (afzuigkap, keukenlamp, slaapkamer spotjes). - Badkamer / toiletten . De kit moet vervangen worden. Toiletpotten zijn iets gezakt. Nakijken en eventueel iets omhoog brengen?? - Houten vloer (parket). Losse hoekjes moeten vervangen / vastgemaakt worden. - Keukenkraan. Het lekt rondom de kraan. Vervangen rubbertje. - Rode muur dient geschilderd te worden in crème, ongeveer 2 bij 3 meter. Graag offerte van bedrijven in de buurt.

Het vervangen van twee toiletpotten; de ...

Het vervangen van twee toiletpotten; de eerste op de begane grond en de tweede op de eerste etage. Tevens bij beide toiletten ook de water reservoirs vervangen. (geen inbouw) Zowel de toiletten als de water reservoirs zijn reeds aangeschaft.

Plaatsen op bestaande afvoer van 2 ...

Plaatsen op bestaande afvoer van 2 nieuwe toiletpotten (de oude moeten ook verwijderd worden)en reservoirs (gekocht bij Praxis) - 1 x badkamer en 1 x begane grond. Plaatsen van wandradiator (kopen we zelf) in badkamer en verwijderen oude. Vervangen van pomp vloerverwarming in bijkeuken, nieuwe pomp kopen we zelf (begane grond).

vervangen van twee toiletpotten van ...

vervangen van twee toiletpotten van pl.m. 20 jaar oud, met daarbij horend waterreservoir.

Vervangen van 2 toiletpotten en het ...

Vervangen van 2 toiletpotten en het verwijderen van 2 wastafels

vervanging van de 2 bestaande ...

vervanging van de 2 bestaande toiletpotten, deze moeten vervangen worden door verhoogde toiletten. heb nog geen idee of de reservoirs ook vernieuwd moeten worden,