Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Toiletblok vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: toiletblok vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: toiletblok vervangen

toiletblok vervangen

Duo toiletblok plaatsen Highland wc duoblock pack 7 cm verhoogd pk muuraansluiting.

De badkamer is gedateerd en bevat een ...

De badkamer is gedateerd en bevat een badkuip die er uit moet. We willen gelijk alles vervangen. Een natte ruimte om te douchen, een zwevend toiletblok en een nwe wastafel. Daarnaast moet een elektr. scakelaar vervangen worden waar 2 machines(wasmachine en wasdroger) gelijk op kunnen draaien. De vloer moet betegeld worden en de muur in de natte ruimte tot plafond; de rest van de douchr tot plm. 1.50 meter hoogte.

Het oude toilet blok dient vervangen te ...

Het oude toilet blok dient vervangen te worden door het al aangeschafte nieuwe toiletblok. Het is een op de grond staand toilet blok. De oude doorspoelbak blijft in gebruik. De enige complicatie is dat de afvoer van een wastafel gecombineerd moet worden met de afvoer van het toilet. hiervoor heb ik al een passend sluitstuk aangeschaft. De leidingen hoeven en kunnen niet worden verwerkt in de muur. Het is dus met name een klus van freeswerk en het goed afdichten en afstemmen van de leidingen. Verwachte werktijd: halve dag.

Het bestaande duo toiletblok vervangen ...

Het bestaande duo toiletblok vervangen door een hangend toilet. Afvoer en waterleiding aanpassen, daarvoor moet de (houten) vloer open gemaakt worden. Tegelen over bestaand tegelwerk tot 130 cm hoog, daarboven spachtelputz. Afzuigventilator vervangen door een nieuwe met vertragingsmogelijkheid. Nieuw plafond met 2 halogeenlampjes plaatsen. Afwerken plafond, deur en kozijn.