Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Toilet vervanging van duoblok naar inbouwtoilet? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: toilet vervanging van duoblok naar inbouwtoilet. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: toilet vervanging van duoblok naar inbouwtoilet

Toilet vervanging :van duoblok naar inbouwtoilet

Momenteel heb ik een duoblok en wil deze vervangen door een hangend inbouwtoilet gaarne prijsopgave all in dwz incl.afwerking met tegels.

Vervanging toiletpot

Ik wil mijn toilet laten vervangen omdat de pot stuk is. Het gaat om een staand toilet.

Toilet vervangen

Ons toilet loopt door. Het is een duoblok van ongeveer 30 jaar oud. Bij inspectie bleek dat het binnenwerk van het spoelmechanisme ook beschadigd. Vraag: wat kost vervanging van het binnenwerk en/of toiletpot/spoelbak?

Vervanging toilet

Het gaat om de vervanging van het toilet bestaande uit de pot, stortbak en bril. Deze moet worden aangesloten aan de waterleiding.

Diverse kleine klussen

Ik heb wat kleine klussen... En ben dus geïnteresseerd in een offerte... - keukenlade herstellen ( loopt aan en hangt scheef) - badkamer plafond stukken - drukknop Vd toilet herstellen - monteren van twee wc brillen - montage afvalbakje in keuken - montage keukendeurtje Graag losse offerte voor vervanging van dakgoten En bestraten oprit

Repareren vlizotrap zolder en vervangen spoelbak toilet

Het gaat om 2 verschillende klussen: 1. Ik heb een inklapbare vlizotrap (bevestigd aan zolderklep), die niet meer naar beneden te trekken is. Ik vermoed dat er iets met de veer is die normaal de klep omhoog trekt. 2. De spoelbak van het toilet lekt een beetje en ik vermoed dat die aan vervanging toe is.

Ik heb een hangend toilet waarbij Oliver ...

Ik heb een hangend toilet waarbij Oliver international het binnenwerk vormt. Het water blijft doorlopen en ontkalking helpt in het geheel niet. Lijkt op een vervanging van 1 of meer onderdelen (mogelijk algehele vervanging vanwege slijtage en ouderdom: 12 jaar). Wie kan helpen? MVG, Ben

Uitbouw aan de achterzijde van een ...

Uitbouw aan de achterzijde van een 2-onder-1-kap woning over 2 woonlagen (begane grond en 1e verdieping). Eerst dient een gedeelte van de bestaande bouw gesloopt te worden, waarna de opbouw kan beginnen. Ca. 6*6 meter uitbouw * 2 verdiepingen. Tevens aanbouw garage en aanleg vaste trap naar zolderverdieping. Na verbouwing dienen 2 badkamers gerealiseerd te worden (1 met douche, wastafel en toilet en 1 met bad, douche, wastafel en toilet). Ook een nieuw toilet beneden (ter vervanging en -beperkte- vergroting van huidig toilet). Graag vloerverwarming in badkamers en in aanbouw begane grond (6*6 meter). Wanden gestucadoord opleveren, en op begane grond evt gietvloer of leistenen tegelvloer maken. Evt installatie keuken, maar in ieder geval voorbereiding keuken. Er hoeft niet geheit te worden.

Vervanging toilet: - Betegelen van ...

Vervanging toilet: - Betegelen van vloer tot plafond. - Plaatsing zwevend toilet (ipv staande toiletpot) met reservor etc. - plaatsing nieuw fonteintje (hangt reeds fontein) Plafond en vloer behoeven niet vervangen te worden.

Het betreft een badkamer van ...

Het betreft een badkamer van 2,8x2,8x2,2m Werkzaamheden:Inbouw inloopdouche/Oud toilet vervangen door zwevend toilet/ Nieuwe betegeling wanden netto ca 22m2/Nieuwe vloerbetegeling netto ca 7m2/ Verleggen leidingen->Vervanging/verplaatsing radiator (door design)/ Vervanging/verplaatsing wastafel/kranen/ Vervanging bad (blijft op dezelfde plaats)Inbouw systeemplafond/Dubbele ramen (ramen zijn hierop voorbereid) Voor deze werkzaamheden ben ik op zoek naar een betrouwbaar klussenbedrijf.