Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tochtstrippen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tochtstrippen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tochtstrippen plaatsen

Tochtstrippen plaatsen

Wij hebben aan de voorzijde een Frans balkon met twee grote openslaande deuren. Nu hebben we aan de binnenzijde tocht strippen maar dat is niet voldoende. Als het hard regent en de wind staat tegen de deuren komt er water naar binnen. Graag goede tochtstrippen plaatsen.

Tochtstrippen plaatsen bij voordeur

Ik wil graag tochtstrippen oid laten plaatsen bij voordeur. Het betreft hier een houten voordeur. Er zit tussen de sponing en voordeur een kier van 1 cm.

Tochtstrippen laten zetten

Ik wil een aantal zaken in mijn huis laten doen in verband met tocht. Ik heb een groot raam kozijn van ongeveer een meter bij een meter waarbij er veel koude lucht door de kieren komt. Hier wil ik tochtstrippen laten plaatsen, het kozijn is ongeveer 1 meter bij 1 meter. Daarnaast tocht de balkondeur ook erg, ik wil graag dat deze opnieuw wordt afgehangen zodat deze ook niet meer tocht. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.