Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras vergroten en plaatsen van een hydroblob of infiltratieput? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras vergroten en plaatsen van een hydroblob of infiltratieput. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras vergroten en plaatsen van een hydroblob of infiltratieput

Terras vergroten en plaatsen van een hydroblob of infiltratieput

Werkzaamheden die gedaan moeten worden. Terras van 5,00 x 2,50 vergroten naar 5,00 x 3,00. Met een groot wildververband (Nieuwe tegels) in de maten 60 x 60, 60 x 30 en 30 x 30. En ook achter de borderbakken komen deze tegels. Verplaatsen en aanpassen van de gestapelde borderbakken, zie tekening, dit is nog afhankelijk hoe een en ander uitkomt. Plaatsen van een hydroblob of infiltratieput bij de schuur, ivm niet aangesloten te zijn op het riool, alleen een regenton. Hoogteverschil terras en rest van de tuin is ongeveer 24 cm, dit wil ik opvangen met 3 traptrede van 1,00 breed. De borderbakken zijn leeg en voor het grootste deel zullen ze uit elkaar gehaald zijn. Ook de huidige tegels zullen uit de tuin verwijderd zijn. Alleen de betonnen bielzen zullen er nog liggen voor eventueel hergebruik. Ik regel zelf de tegels. zand evt in overleg. Tuin is ongeveer totaal 35 m2.

Uitbreiden van een gegalvaniseerd staal ...

Uitbreiden van een gegalvaniseerd staal plateautje tot een terras aan de achterzijde van een 'split level' woning. Omschrijving: Er is een (draai)trap van b.g. naar 1e verdieping (achterzijde woning) die in een plateautje van 1.00 bij 1.00 meter voor de achterdeur uitmond. De wens is om dit oppervlak te vergroten naar 3(4) x 3 meter om zodoende een balkon/terras te creeeren aan de achterzijde. Er staat een staander (spiltrap principe) dus ondersteuning op min. 3 punten is benodigd. De woning staat op een hoek en heeft vrije toegang voor mensen/ materiaal via de naast gelegen openbare weg. gaarne uitsplitsing van materiaal, arbeid, ontwerp en tjijdsplanning.

aanbrengen van 2 dakramen op de zolder. ...

aanbrengen van 2 dakramen op de zolder. Plaatsen van overkapping voor terras (+/- 5 x 3 mtr) Vergroten schuurtje achter. graag indicaties per opdracht (voor dakramen indicatie alleen plaatsen en/of met dakraam)