Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras aanleggen

Terras aanleggen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: er liggen momenteel oude oranje gebakken tegels 30 x 30 cm op een ondergrond van een laagje zandcement en daaronder een betonplaat om het huis. Er is ook sprake van een aantal hoogteverschillen. Alle hoogteverschillen moeten weg rondom het huis en er moet een nieuwe tegel in. In totaal is de oppervlakte ongeveer 100 m2 en er moet ook een muurtje gebouwd worden. Het is goed toegankelijk allemaal.

Dakterras aanleggen

Ik zou graag op de uitbouw van mijn buren een dakterras van 26 m2 willen uitvoeren, met hekwerk. Wij hebben toestemming van de buren. We hebben nog een vergunning aangevraagd bij de gemeente ingediend. Er zijn ook nog geen constructieberekeningen gemaakt. We hebben geen trap naar het terras nodig.

Zonwering boven het terras ophangen

Ik wil een zonwering (5 meter x 2.50 of 3) boven mijn terras bevestigd met motor en afstandsbediening voor binnen, dus met elektriciteit aansluiting in huis graag inclusief een prijsindicatie voor aanleggen/aansluiten elektra. Er hoeft geen oude zonwering verwijderd te worden.

Dakterras aanleggen

Ik wil een dakterras aanleggen op een bitumen daklaag. Totaal 17 m2 gewenst materiaal composiet of hardhout terras. Graag zo snel mogelijk aanleggen.

Advies en offerte montage schaduwdoek

Graag willen we precies de opties weten voor het ophangen van schaduwdoeken met een palen constructie in onze tuin. We zijn bezig met aanleggen van een ander ontwerp in onze tuin. Hierbij willen we graag d.m.v. schaduwdoeken schaduw creëren op het terras (lengte 3,7m, breedte 5,3m) welke rekening houdt met de zonstand. Het terras ligt op het zuidwesten. We willen de flexibiliteit houden om deel van het terras in de zon of schaduw te houden. We zijn er nog niet uit welke schaduwdoeken (driekhoek, vierkant, harmonica) we nodig hebben en waar de palen moeten staan. Graag hier advies.

Terras aanleggen

In de tuin een terras aanleggen van 26 vierkante meter. Oude stenen haal ik er zelf uit en de nieuwe ga ik binnenkort kopen. Mobiel alleen 's avonds bereikbaar.

Diverse klussen in ons huis

Klussen in ons huis, liefst uit te voeren in juli/augustus tijdens onze vakantie. A. Pui plaatsen A.1. Verwijderen en afvoeren van elektrisch bedienbare garagedeur (Bosch) van 3.95 breed. A.2. Maken en plaatsen van simpele pui in de garage (deur+2 ramen, uitgevoerd in hout en glas) B. Van de garage 2 slaapkamers maken B.1. Plaatsen van tussenwand B.2. Toegangsdeur naar slaapkamer 1 maken vanuit huidige washok B.3. Verwarming aanleggen in slaapkamer 2 B.4. Wanden van slaapkamer 1 en 2 stucen en behangklaar maken C. Terras (4x3m) opknappen C.1. Vermolmde planken verwijderen C.2. Nieuw terras aanleggen: bestraten of van hout (goedkoopste oplossing heeft voorkeur) D. Binnenschilder- en stucwerk D.1. Al het houtwerk verven (kozijnen, deuren, trappen en balustrades) D.2

kleine werkzaamheden in en rond huis

Riolering en regenwater afvoer o Waterafvoer in tuin 3 meter sleuf graven, rioleringsbuis en put plaatsen, buis aansluiten op afvoer regenpijp en op de put. Riool werk bedekken met grond. o Dakgoot + regenpijp veranda Regengoot (5m) met bevestigingsbeugels aan veranda monteren + regenpijp (2m) plaatsen en met beugels bevestigen. Regenpijp aansluiten op dakgoot en riool. o Riolering ontstoppen + plaatsen mondstuk Grond verplaatsen om riolering te bereiken, ongeveer een meter diep. Riool open maken en ontstoppen. Pijp plus mondstuk plaatsen om riool in toekomst makkelijk te kunnen ontstoppen. Rioolwerk bedekken met grond. Bestrating o Terras en pad Laagje grond afgraven om zand te kunnen storten. Zand storten t.b.v. ondergrond bestrating. Aanleggen van Terras (20m2) + 4x pad v

Mijn bestaande dakterras moet worden ...

Mijn bestaande dakterras moet worden vervangen. Er moeten twee stalen balken worden geplaatst op de dragende muur waarop houten balken worden bevestigd waarop het terras moet komen (houten planken of kunststof) en er moet een hek worden geplaatst om het dakterras heen. De afmeting van het dakterras is 10 x 4 meter. Het gedeelte waar de deur ligt lager dan de rest van het terras. Graag ook electriciteit aanbrengen voor de buitenverlichting. Graag ontvang ik een offerte voor het volgende: Het bouwen van het terras (stalen balken, houtendraag balken en plaatsen terras excl planken terras en incl aanleggen electriciteit en inbouwen 4 spotjes) Prijsopgave vloerplanken (composiet of hout plato) Hekwerk aanleveren en plaatsen

Wij wonen aan het water en willen de ...

Wij wonen aan het water en willen de tuin ophogen/egaliseren. Er moet een hekje komen langs het water. Een terras aanleggen, gras leggen.