Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Televisie beugel en televisiekast ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: televisie beugel en televisiekast ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: televisie beugel en televisiekast ophangen

Televisie laten ophangen

Ik zou graag mijn Finlux 43'' TV willen laten ophangen aan de muur de beugel heb overigens zelf al aangeschaft. I.v. m met drukte kwa nieuwe woning heb ik hier niet altijd de tijd voor. Als extra zou ik het liefst in plaats van een gooitje/plintje de muur nog willen laten frezen i.v. m wegwerken van kabels. M.v. g Jeroen.

Televisie laten ophangen

Ik wil graag een 65 inch LG Oled laten ophangen aan mijn betonmuur. De beugel zou ik in de muur willen, waardoor er dus eerst een deel uit de muur moet en dan de beugel erin en dan de tv eraan hangen.

Televisie beugel en televisiekast ophangen

Ik wil 2 klussen laten doen, ik wil me tv laten ophangen en een tvmeubel. Alle materialen heb ik.

Montageklussen in huis

Mijn televisie hangt met een beugel aan een betonnen muur. Ik wil die laten demonteren en op een andere plek in mijn woning weer laten monteren. Ook wil ik de beugels van een gordijnroede aan de muur laten bevestigen. Er moet in de betonnen muur worden geboord voor deze klussen. Ik hoor graag vooraf even wat de kosten zijn.

Kleine TV aan de muur bevestigen

Ik wil in de slaapkamer een kleine televisie aan de muur laten ophangen met een beugel. Ik wil hier graag een vakman voor inhuren. Vooraf hoor ik graag wat de kosten zijn. Ik heb alle benodigde materialen hier liggen.

Grote televisie laten ophangen

Ik wil mijn LG Oled televisie laten ophangen aan een betonnen muur. Het gaat om een 65 inch televisie. De beugel moet nog gekocht worden. Graag een richtprijs van de kosten hiervan.

Televisie laten ophangen met muurbeugel

Wij hebben een One For All WM4661 muurbeugel en Philips 7181 55 inch TV. We zouden graag de montage van de beugel en tv aan onze muur laten doen! We hebben een gipsplaten wand van 2-4 cm dik waar holle wand pluggen in zouden moeten. Ik heb helaas geen gereedschap voor de klus behalve wat bij onze muurbeugel zit. De muurbeugel en TV zijn al binnen.

Televisie laten ophangen

Ik wil mijn tv beugel laten ophangen in een gipsmuur 50 inch samsung tv

TV ophangen en kabels wegwerken

In ons eerste koophuis wil ik graag de tv ophangen en daarbij de kabels onzichtbaar maken in de wand. Het betreft hier een sleuf in de muur frezen met een PVC buis van ongeveer 5-10 cm, met COAX kabel, optische kabel, 4x HDMI-kabels, LAN-kabel en stroomkabel erin. De op te hangen televisie is een LG Oled van 55 inch. De beugel om tv aan de muur te bevestigen is aanwezig. Overig materiaal heb ik niet in mijn bezit. Graag volledige afwerking, aansluiten van de apparatuur doen we zelf. Meer informatie vindt u hieronder: Quick guide: - Frees een sleuf in muur, plafond of vloer; - Leg de PVC buis met kabels erin; - Vul de sleuf op met een vulmiddel; - Werk na het drogen af met Alabastine Voorstrijk Vlekken en latex.

TV laten ophangen

Ik wil mijn tv graag laten ophangen. Ik wil graag de tv graag laten ophangen aan een beugel, de beugel heb ik. Ik heb een zware televisie. Ik heb geen betonnen muur.