Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegelwerk? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegelwerk. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegelwerk

Toilet renovatie

Wij willen onze toilet renoveren en zoeken iemand voor tegelwerk en stucwerk. Leidingen en sanitair plaatsen doen we zelf. Het gaat om betegelen van de achterwand en vloer inclusief plinten Zijwanden. Zijwanden moeten gestuct worden. Het toilet is 1 m2.

Tegelwerk en ophangen van een wanddecoratie

Ik wil graag een keukenmuurtje laten betegelen en voegen. Daarnaast heb ik een wanddecoratie van 2 meter bij 1.80 meter die op grote hoogte moet worden opgehangen.

Groter tegelwerk

Alle vloeren beneden zijn ongeveer 90 vierkante meter en de wanden van de badkamer en wc zijn ongeveer 40 vierkante meter.

Oude keuken demonteren en afvoeren

Keuken 3 m 5 kastjes onder 3 kastje boven granieten blad demonteren en afvoeren tegelwerk keuken verwijderen en muur recht stucken

Egaliseren van buiten terrein

De tuin moet geëgaliseerd worden. Een gedeelte van de tegels kan blijven liggen, wellicht kan de rest er bijgetrokken worden op hetzelfde niveau. Ik weet niet hoe groot de tuin is en wat mijn moeder precies wil. Misschien nog een schutting, wat nieuw tegelwerk en oud beton verwijderen. Er heeft vroeger een kantoor gestaan. Alles moet in overleg met mijn moeder. Kan er iemand komen kijken naar de situatie en de opties bespreken? Ik heb wat foto's toegevoegd.

Badkamer in caravan renoveren

Badkamer renoveren: 4 wanden (1,40 x 205 cm) waarvan in één wand een deur (1,88 x 53 cm) en in één wand een klapraampje (51 x 68 cm) ontdoen van huidig tegelwerk, verwijderen van douchebak met twee wanden, plafond, betegelde vloer en fonteintje en vervangen door 100% waterdichte wandbekleding (geen tegels) een kwartronde douchebak 5 cm hoog (geen wanden maar douchegordijn) waterbestendig plafond en het hier in aanbrengen van drie badkamer spotjes, vloer in overleg, fonteintje plaatsen aan tegenover liggende zijde. Elektra voor spotjes, Afvoer en watertoevoer fonteintje.

Douchecabine vervangen

Een douchecabine monteren: de oude, met douchebak, haal ik zelf weg. De nieuwe cabine zal zonder bak zijn. Tegelwerk hoeft waarschijnlijk niet gedaan te worden. Eventueel een wastafelmeubel en kolomkast ophangen. Daar moeten we nog over beslissen of we die aanschaffen. Kunt u een indicatie van de kosten geven voor beide? Graag telefonisch contact, ik heb geen mail.

Badkamerbetegeling schilderen

Ik wil de badkamer betegeling schilderen, ook in het daadwerkelijke bad/douch gedeelte. De badkamer is ongeveer 2 bij 2 meter. Het gaat mij om ongeveer 15 vierkante meter tegelwerk.

Keuken slopen en afvoeren

Wij hebben een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1965 en krijgen daarvan begin augustus de sleutel. Wij willen daar gaan verbouwen en overwegen om enkele klussen uit te besteden. Wij willen daarom een prijsindicatie ontvangen voor het slopen en afvoeren van de bestaande keuken, het tegelwerk in de keuken en het schrootjesplafond in die ruimte. Het betreft een U-keuken van 2,86 x 140 x 120 cm met onder- en bovenkastjes en diverse apparatuur zoals een inbouwoven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Er staan duidelijke foto's van de keuken op Funda. Wellicht kunt u aan de hand van die foto's voor ons een prijsindicatie van het slopen en afvoeren verzorgen. Er is bij de woning voldoende ruimte om een afvalcontainer te plaatsen. Dit werk moet in de 1e week van augustus worden uitgevoerd.

Badkamerschimmel verwijderen

Wij hebben zwarte schimmel op het plafond (circa 6 m2) en de muren. (deels stucwerk en deels tegelwerk). De voegen tussen de tegels (ca. 10 m2) zijn ook donker verkleurt door de schimmel. Het kitwerk rondom de douchebak en bij de wastafel moet vervangen worden. Ventilatie is aanwezig en moet worden schoongemaakt. Ik zou graag een offerte ontvangen om alle schimmel te verwijderen en de voegen weer mooi te krijgen.