Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegelwerk en ophangen van een wanddecoratie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegelwerk en ophangen van een wanddecoratie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegelwerk en ophangen van een wanddecoratie

Tegelwerk en ophangen van een wanddecoratie

Ik wil graag een keukenmuurtje laten betegelen en voegen. Daarnaast heb ik een wanddecoratie van 2 meter bij 1.80 meter die op grote hoogte moet worden opgehangen.

Douchecabine vervangen

Een douchecabine monteren: de oude, met douchebak, haal ik zelf weg. De nieuwe cabine zal zonder bak zijn. Tegelwerk hoeft waarschijnlijk niet gedaan te worden. Eventueel een wastafelmeubel en kolomkast ophangen. Daar moeten we nog over beslissen of we die aanschaffen. Kunt u een indicatie van de kosten geven voor beide? Graag telefonisch contact, ik heb geen mail.

Montagewerk in huis

In ons nieuwe huis in Heemskerk moeten een aantal werkzaamheden worden uitgevoerd: - zes deuren ophangen - in één van die deuren een ventilatierooster aanbrengen voor de badkamer - circa 40 meter schilderijenrails ophangen - circa 5 meter gordijnrails ophangen - drie traphekjes ophangen - een paar scheurtjes in een stuk lood onder de dakkapel repareren - deel kit tussen tegels badkamer vervangen - wc beneden vervangen (inclusief tegelwerk) Daarnaast moet een groot deel van de binnenmuren gestuct en geschilderd/behangen worden, samen met een trap en een aantal deuren. De werkzaamheden moeten in de eerste twee weken van april worden uitgevoerd. Graag horen wij of u hier interesse in heeft en wat de verwachte kosten zijn. Eventueel is het volgende week woensdagochtend mogelijk om op locatie te kijken.

Kluswerk in de woning

Graag zou ik willen informeren wat de ruwe montagekosten zijn per post. Post 1: Keukenvloer: hout verwijderen van vloer, tegels die onder de vloer zitten schoonmaken en met drempel over laten lopen naar houten vloer woonkamer. Het is maar een paar m2; Post 2: vaatwasmachine aansluiten en waterpas zetten. Aan- en afvoer zijn aanwezig; Post 3: een keukenkraan vervangen; Post 4: de trapleuning repareren en schilderen, in drie delen, van hout; Post 5: de deuren vervangen waar nodig en schilderen; Post 6: het toilet beneden vervangen, wandtegels vervangen. In ieder geval een nieuwe toiletpot plaatsen. De tegels mogelijk over de bestaande tegels heen zetten. Het tegelwerk zit nu tot halverwege de wanden, bij voorkeur tot het plafond tegelen; Post 7: in de badkamer een douchegordijnrails op hangen en de badkamer kraan vervangen; Post 8: bij de entree een gordijnrails ophangen. Kunt u mij het liefst per mail antwoorden. Dit in verband met mijn onregelmatige werktijden. Ik hoor het graag terug.

Klussen in huis

Er moeten nog allerlei klusjes in mijn huis gedaan worden waar ik niet aan toe kom en geen verstand van heb. 1. Elektra; door hele huis stopcontacten plaatsen en ongeveer 5 lampen ophangen 2. Klein tegelwerk in de keuken, strook tussen bovenkastjes en aanrecht 1 meter lang, stuken gat in muur 3. Designverwarming in badkamer plaatsen 4. Plinten twee slaapkamers en verder mooier plaatsen waar ze niet netjes zitten 5. Toilet / fonteintje plaatsen 6. Gipswand plaatsen 1 kamer met 2 muren, 2 meter en 1 meter breed ongeveer. Er moet dus nog aardig wat gebeuren.

Verschillende klussen

Het gaat om de gehele bovenverdieping, alle kamers 3 stuks behangen, verder de kozijnen deuren en deurposten schilderen. Beneden de gang voor en achter behangen en de wc behangen. Ook hier moeten de kozijnen deuren en deurposten worden geverfd. Op badkamer ligbad en wastafel verplaatsen, leidingwerk aanpassen en deels tegelwerk. Verder lampen ophangen en draadloze boxen aansluiten/ophangen. Dit moet gebeuren ergens in november dan krijg ik de sleutel.

Badkamer moet afgemaakt worden, er is al ...

Badkamer moet afgemaakt worden, er is al het een en ander gedaan.Spullen zijn aanwezig. Wastafel moet opgehangen, wat tegelwerk, de vloer,radiator ophangen,plafond met kunststofstroken.

Toilet inbouwen en ophangen. Tegelwerk ...

Toilet inbouwen en ophangen. Tegelwerk wanden incl voegen en kitten (8m2). Vloer tegelen incl voegen (1m2). Eventueel leiding omleggen/infreezen voor fontein. Toilet en tegels worden zelf aangeschaft. Materiaal zoals voegsel, lijm en kit niet.

vernieuwen van de tiolet ruimte. ipv ...

vernieuwen van de tiolet ruimte. ipv staand toilet een hangend toilet, 7m2 tegelwerk muren, ophangen nieuw fontein.

Het plaatsen van een zwevend toilet in ...

Het plaatsen van een zwevend toilet in de badkamer en in het toilet (2 stuks dus) in het toilet moet een gat gemaakt worden voor de afvoer. In de badkamer alleen plaatsen. In de badkamer ophangen van een douche paneel en het plaatsen van een douchescherm. In het toilet het vervangen van een fonteintje. Het gaat om het vervangen van de bestaande toiletten naar zwevende + het tegelwerk om de ombouw heen ( 2x 1m2).