Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegelvloer verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegelvloer verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegelvloer verwijderen

Tegelvloer verwijderen

Tegelvloer verwijderen in de kamer en de keuken gang = 45 m2 eengezinswoning en afvoeren van de puin kan dichtbij staan

Tegelvloer verwijderen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en krijgen daarvan op 10 november de sleutel. Wij zoeken een vakman die daar de tegelvloer in de woonkamer/hal en keuken kan verwijderen en afvoeren. Het gaat om in totaal 110 m² waarbij er onder 70 m² vloerverwarming aanwezig is die gehandhaafd moet blijven. Er staan foto's van de woning op Funda. Ik ontvang graag uw offerte.

Vloertegels verwijderen

22 m2 tegelvloer moet worden verwijderd.

Tegelvloer en vloerverwarming verwijderen

Wij willen de gehele vloer en vloerverwarming verwijderen en daarna de vloer egaliseren voor een nieuwe vloer. Ik wil dan weer een andere vloer geplaatst hebben. De oppervlakte is 82 m2.

Tegelvloer verwijderen

Plavuizen verwijderen, zonder vloerverwarming te beschadigen, 85 m2 op begane grond van eengezinswoning. Weet niet zeker of tegels gelijmd zijn of in cement gelegd zijn. Graag offerte voor beide varianten. Er is mogelijkheid tot plaatsen container dichtbij huis

Zwaluwstaartplaten met licht beton afgewerkt met zand cement (105 m2)

Vrijdag 13 oktober krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning in Zeist. Het betreft een benedenwoning van een horizontaal gesplitste villa. Alles is gelijkvloers (begane grond). Een deel van de woning (woonkamer, slaapkamers en hal) beschikt over verschillende typen vloeren allemaal gelegd op houten balken. Deze vloeren moeten verwijderd worden (tot op de balk) en daarna opnieuw opgebouwd met zwaluwstaartplaten met daarop licht beton en afgewerkt met zand cement. Het betreft de volgende ruimten: Woonkamer: c.a. 34 m2 (nu parketvloer) Serre: c.a. 11 m2 (nu tegelvloer) 3 slaapkamers: c.a. 42 m2 (nu vloerbedekking) Hal: c.a. 19 m2 (nu parket verlijmd op tegel uit jaren 60) Totaal dus ongeveer 105 m2. Graag ontvang ik offertes met daarin verwerkt: - het verwijderen van de bestaande vloeren tot op de balk (kosten afvalcontainer meenemen in offerte), - het plaatsen van zwaluwstaartplaten, - het storten van een laagje beton afgewerkt met zand cement (graag aangeven welke dikte u adviseert). Vooralsnog ga ik er vanuit dat we geen vloerverwarming zullen plaatsen. De woning dateert uit 1947, er is een ruimte oprit en parallelweg met ruimte voor het plaatsen van vrachtauto's, afvalcontainers etc. Gezien de beperkte doorlooptijd tot de verhuizing (15 december willen we de woning betrekken) is het van belang dat u op dinsdag 17 oktober van start kunt gaan. Ik zie uw offerte graag tegemoet.

Verwijderen van een tegelvloer

Verwijderen van 60 m2 tegelvloer gelegd in cementdekvloer met vloerverwarming. Vrijstaand huis met ruimte voor puincontainer. Betreft hele benedenverdieping.

Houten vloer verwijderen

Vloer wordt vervangen door een tegelvloer met vloerverwarming. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de grenen vloer en de multiplaat ondervloer waarmee de grenen vloer verlijmd is. Inclusief het afvoeren van het verwijderde materiaal.

Tegelvloer in toilet verwijderen

Toilet tegelvloer verwijderen 1 m2

Tegelvloer verwijderen en egaliseren

Wij willen in totaal 50 m² vloertegels laten verwijderen. Deze zijn gelijmd. Onder 21 m2 hiervan ligt vloerverwarming die we willen behouden. De overige 29 m2 is verdeeld over keuken, gang, toilet en kleine badkamer. Kunt u apart de kosten van het egaliseren aangeven.