Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegels verven in de badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegels verven in de badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegels verven in de badkamer

Klusjes in huis uitvoeren

Er zijn verschillende klussen waar ik een klusser voor zoek; - ophangen van haken, plankje in de badkamer aan tegels - een wc rolhouder in het toilet beneden ophangen (op tegels) - een kapstok, spiegel, haken ophangen - verven van muren bij de trap van de 1e tot 2e etage, tot het dak (10-15 m2 ongeveer).

Tegels verven in de keuken

Tegels verven onder de afzuigkap. Een klein gedeelte boven de wasbak en doorlopend naar de ijskast. Het gedeelte bij de afzuigkap is, 76 cm bij 150 cm. Vervolgens het gedeelte rondom de wasbak is 125 cm bij 80 cm. Overige werk betreft 150 cm bij 125 cm.

Badkamer professioneel laten reinigen

Dag, We willen graag onze badkamer laten reinigen/renoveren zodat deze weer in nieuwstaat verkeerd. Hieronder verstaan we: - Voegen tegels reinigen zodat deze weer als nieuws zijn. Opnieuw voegen zal lastig worden met zoveel tegels? - Alles netjes kitten - Eventueel: rest van de badkamer verven (met anti-schimmel verf? ) Grootte van de badkamer is ongeveer 3,5m2. Voor meer informatie zie de foto's. We willen de werkzaamheden graag uitgevoerd hebben op dinsdag 3 april

Tegels verven in de badkamer

De vloertegels in de badkamer verven.

WC-tegels verven

Ik wil graag de wandtegels laten verven, het gaat om een dames en een herentoilet in een hotel. Het damestoilet is zo'n 4 x 4 meter en het herentoilet zo'n 6 x 5 meter. Ik wil alles in een offwhite. Ik wil half september open en zou het graag voor die tijd uit laten voeren. Kunnen de vloertegels ook geverfd worden?

Schilderwerk, laminaat leggen en badkamer renoveren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in de woning. Betreft de tegels in de badkamer laten schilderen, circa 2,5 vierkante meter en in de keuken een stuk van circa 3 bij 0,5 meter. In de badkamer moeten de vloer tegels worden vervangen, dit is 2 bij 3 meter minus de badkuip. Tevens in de badkamer een staand toilet vervangen door een hangend toilet met inbouwreservoir. Hier moet een ombouw voor gerealiseerd worden. In de hal en twee slaapkamer (6 m2, 9 m2, en 14,5 m2) moet op het tapijt een laminaatvloer worden geplaatst. In de huiskamer een muur van 5 meter breed verven hier zit een raam van circa 2,5 meter breed en 2 meter hoog. Afhankelijk van de kosten eventueel nog in 2 slaapkamers laminaat leggen (9 m2 en 14 m2). Graag ontvang ik een offerte.

Tegels verven in de toiletruimte

De wandtegels en vloertegels van de toilet ruimte wil ik graag laten verven. Ik schat dat het rond de 10 m2 zal zijn.

Douche- en toiletruimte verven

Wij willen het huidige toilet en wastafel vervangen. Tegenwoordig alles is wit. Wij willen geen afbreken/verwijderen van tegels. Daarom graag offerte voor verven. Vloer blijft zoals het is. Wand oppervlakte 10 tot 12 m2.

Badkamertegels verven

Tegels verven in de badkamer. Badkamer is groot 2 x2. 10. Eventueel plaatsen van nieuwe douchebak met glazen wanden. Graag ontvang ik een offerte hiervoor per mail. Alvast vriendelijk bedankt! Gr. Sabina

Tegels in de keuken verven

Graag zou ik de tegels in onze keuken laten verven. Is dit mogelijk in verband met vet en vocht? Kunt u een prijs geven van een dergelijke klus?