Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegels leggen i? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegels leggen i. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegels leggen i

Bedrijfspand klaar maken

75 m2 zwarte tegels leggen 75m2 behangen 75m2 schilderen 75m2 plafond witten

Vloertegels leggen

Er moeten 49 vierkante meter tegels worden gelegd.

Vloer egaliseren

Keuken en woonkamer vormen een L-vormig geheel. In de keuken lagen tegels en in de kamer een zwevende houten vloer. Bieden zijn nu verwijderd. 25 januari wordt er vloerverwarming gelegd en dicht gesmeerd. 29 januari beginnen de stukadoors voor muren en plafond. Die zijn ongeveer 1 week bezig. Daarna moet de vloer geëgaliseerd worden (hier zoek ik iemand voor). Later leggen we de pvc vloer en worden de muren nog gespachtelputzt. 33 m2 totaal.

PVC vloer leggen en wand bekleden met PVC tegels

Ik zoek een vakman die voor mij 40 m² verlijmbare PVC vloer kan plaatsen. Verder wil ik 11 m² verlijmbare PVC tegels tegen een glad gestuukte wand laten lijmen. Voor de tegels moet een speciale constructielijm met een hoge aanvangshechting gebruikt worden die ik eventueel zelf kan verzorgen. Verder zullen alle benodigde materialen bij de Gamma gekocht worden. Ik ontvang graag uw offerte.

Laminaat leggen over tegels

Ik wil laminaat laten plaatsen in de woonkamer met open keuken. Het gaat ongeveer 40 vierkante meter. Er ligt nu een tegelvloer waar het laminaat overheen zou moeten gaan.

Composiet planken leggen in daktuin

Ik heb een set ProDeck composiet met daarbij de onderbalken, schroeven/klemmen en de afwerkstrips voor aan de zijkant. De planken zijn 2. 20m per stuk. Het gaat om 35 m2. Er ligt al een worteldoek, waaronder weer (heel vlakke) betonnen tegels liggen. Wie kan mij op (zeer) korte termijn helpen met leggen?

Laminaat leggen en andere klusjes

1) Door een lekkage heb ik een deel van mijn laminaatvloer in de gang er af moeten halen. Er moet nu ongeveer 2x M² laminaat (heb ik nog bewaard is onbeschadigd) teruggelegd worden met nieuwe hardboardplaten en isolatiemateriaal (groen). 2) Er moet een lamp in combinatie met een ventilator in de badkamer opgehangen worden. 3) Een lamp in de woonkamer moet ongeveer 60 cm verder opgehangen worden dan de huidige aansluiting. Er moet alleen een stuk hardboard en groene tegels vervangen worden. De oude delen heb ik nog, voor de maten. En isolatiemateriaal eronder aanbrengen.

Plavuizen verwijderen vanwege laminaat

Ik heb een plavuizenvloer die verwijderd moet worden om laminaat te leggen. De tegels zijn, hoogstwaarschijnlijk, verlijmd. De oppervlakte is ongeveer 40 m2 en het puin dient te worden afgevoerd. De werkzaamheden dienen in de week van 14 augustus te worden uitgevoerd.

Straatje ophogen en opnieuw leggen

Ik wil de voortuin van circa 20 m2 laten ophogen. Ongeveer 25 cm aan de kant van het huis ophogen en laten aflopen naar de straat. Aantrillen en bestraten met huidige 6 kantige betontegels. Dat zijn de bestaande tegels. Een hondenkar met lekke banden moet er even af en er weer op. Kan ik momenteel niet zelf in verband met handicap. Offertes per mail.

Woonkamer, keuken en hal uitruimen

Graag ook uitruimen woonkamer, keuken en hal. Na tegels leggen weer inruimen