Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tapijt en lijm van trap verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tapijt en lijm van trap verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tapijt en lijm van trap verwijderen

Verlijmd tapijt van de trap verwijderen

Verlijmd tapijt op trap verwijderen. Het gaat om 13 treden, inclusief stootborden en lijmresten. Lijm/kit is bruin van kleur.

Tapijt en lijm van trap verwijderen

Wat kost het verwijderen van traptapijt + lijmresten? Het gaat om 15 treden. Ik hoor graag van u.

Lijmresten van de trap verwijderen

Ik zou graag lijmresten willen laten verwijderen van 2 dichte trappen met daarop 13 en 12 treden. Het tapijt is al verwijderd en afgevoerd, de resten van lijm en ondervloer zijn ook al enkele malen geschuurd maar een vakman met professioneel gereedschap bereikt vast een beter resultaat. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Klussen in huis en tuin laten doen

Ik zoek hulp voor: - het weghalen van de gelijmde oude tapijt en vinyl, inclusief de lijm (hard verlijmd op beton) - van de trap het tapijt verwijderen - het leggen van laminaat - witten van het trappenhuis en overige ruimtes - het plaatsen van een tuinhek - aanleg van een graszone in de tuin De vloerbedekking is misschien alleen aan de randen verlijmd. Het tapijt moet als eerste gedaan worden. Half september krijg ik de sleutel van de sleutel.

Tapijt en lijm van trap verwijderen

Ik wil graag een prijsopgaaf voor het verwijderen van tapijt en lijm, trap 12 treden inclusief 1 zijkant en stootborden.

Tapijt en lijm van trap verwijderen

Graag ontvang ik uw prijsopgave voor het verwijderen van het tapijt en de lijm van de trap. Het gaat om 12 treden inclusief de zijkanten en stootborden

Verlijmd tapijt verwijderen

Het betreft het verwijderen van verlijmd tapijt op de trap van de begane grond naar de 1e verdieping en ongeveer 30 m2 op de eerste verdieping van een woning. Het tapijt ligt op de overloop en in 2 kamers op de 1e verdieping. Afvoeren zal ik zelf verzorgen, de trap dient lijm-vrij te zijn, opschuren en schilderwerk kan ik zelf doen.

Laminaat en de daaronder zittende tapijt laten verwijderen

Ik wil op de bovenverdieping laminaat en de daaronder zittende tapijt laten verwijderen incl de lijm op het betonnen vloer. Totale oppervlakte is 30 m2 Graag dec totale kosten incl btw en zonder bijkomende kosten

Tapijt en lijmresten verwijderen

In 3 slaapkamers van in totaal 25 m2 gelijmd tapijt en lijm resten verwijderen.

Tapijt van trap verwijderen en kamers behangen

Ik heb een trap (13 treden) daar zit tapijt op (incl zijkanten) en die zit gelijmd en moet eraf (ook de lijm) zodat er weer opnieuw tapijt op kan. Dus de klus is het tapijt en lijm eraf halen. Daarnaast heb ik eventueel 3 slaapkamers te behangen. 2 normale slaapkamers (4x3) en 1 kleine (2x3). Het lastige bij het behangen is dat er nog spullen in de slaapkamer staan maar die kunnen wel van de muur af gezet worden. Ik zou een vaste prijs voor beiden willen en misschien een vaste prijs voor het totaal. Ik wil dus niet dat er eventueel meerkosten etc bijkomt voor bijvoorbeeld opvullen gaatjes etc. Ik weet nog niet zeker of ik het behangen laat uitbesteden maar als het een mooie prijs is dan wel.