Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tafelblad schuren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tafelblad schuren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tafelblad schuren

Tafelblad schuren

Het tafelblad bestaat uit 2 delen van100 x 66 en 2 delen van 100 x 44 cm

Tafel schuren en opnieuw lakken

Ik wil graag eettafel van 90x 180 cm laten schuren en schilderen. Bovendien wil ik de poten 2 centimeter laten inkorten en de sierlijst onder het tafelblad inkorten zodat een stoel met leuning makkelijker onder de tafel geschoven kan worden.

Antieke houten tafel schuren, lakken en tafelpoten verhogen

Wij zoeken iemand in omgeving Maastricht die onze antieke, houten eettafel kan opschuren en lakken. Afmetingen van tafelblad: 2,33m bij 0,86m. Wij willen tevens deze lage tafel verhogen. Tafelpoten verlengen met hout of ander materiaal.

Houten tafelblad schuren en lakken

Graag wil ik een houten tafelblad (2 bij 1 meter) laten schuren (er zit een kras in) en laten lakken.

Tafelblad schuren en lakken

Ik wil mijn eiken tafelblad laten schuren en opnieuw laten inkleuren (kastanje) 200 x 100 cm Ivm lakbeschadigingen en keine deukjes offerte inclusief vervoer

Eiken tafelblad schuren en in de olie zetten

Graag wil ik een tafelblad laten schuren en in de olie zetten. De tafel heeft wat vlekken (vet/hitte). Kunnen deze er met schuren ook uit? Tafelblad is 90 x 200 cm.

Kersenhouten tafel met donkere inleg schuren en lakken

Graag ontvang ik een offerte voor het schuren en lakken van onze kersenhouten tafel, art deco stijl. Aan een kant van de tafel heeft de zon zijn werk gedaan en het tafelblad is nu met een lak behandeld geweest met een behoorlijk gevoelige lak. Een druppel water wordt direct wit. Dat kan vast anders. Wij zouden graag de gehele tafel opnieuw laten schuren en lakken. De tafel is ongeveer 2 meter lang en 1 meter breed.