Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tafel schuren en opnieuw lakken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tafel schuren en opnieuw lakken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tafel schuren en opnieuw lakken

Houten tafel schuren en bewerken

Wij hebben een eettafel van eiken hout van 220 lang. Deze heeft een waslaag en een zeer grove structuur. We zouden graag de waslaag er af willen en de bovenkant glad geschuurd. Daarna het geheel in de lak. Zie bijlage fotos.

Tafel schuren en opnieuw lakken

Ik wil graag eettafel van 90x 180 cm laten schuren en schilderen. Bovendien wil ik de poten 2 centimeter laten inkorten en de sierlijst onder het tafelblad inkorten zodat een stoel met leuning makkelijker onder de tafel geschoven kan worden.

Eiken tafel schuren en aflakken

Licht eiken houten tafel heeft 2 krassen op het blad, de afmeting van de tafel is 2 meter bij 1 meter. De tafel is met blanke (niet glanzende) lak afgewerkt. Wat zijn de kosten om de tafel te schuren en aflakken?

Salontafel behandelen

Ik wil graag onze salontafel opnieuw laten schuren en eventueel lakken. Er zitten diepe groeven/krassen in de tafel omdat iemand er met zijn schoenen op heeft geleund helaas.

Antieke houten tafel schuren, lakken en tafelpoten verhogen

Wij zoeken iemand in omgeving Maastricht die onze antieke, houten eettafel kan opschuren en lakken. Afmetingen van tafelblad: 2,33m bij 0,86m. Wij willen tevens deze lage tafel verhogen. Tafelpoten verlengen met hout of ander materiaal.

Tafel schuren en lakken

We hebben een tafel gekocht die perfect is alleen het oppervlakte is iets te ruw. We willen hem graag laten schuren en lakken. Graag ophalen en retour brengen. Wie helpt ons?

Houten tafel en klein kastje laten schuren

Ik wil graag een tafel en kast laten schuren. De tafel is 2 bij 1 meter groot en de kast 1 bij 2 meter, deze is al uit elkaar gehaald. Het werk dient vrijdag 10 februari uitgevoerd te worden.

Tafel schuren en lakken

1 eiken blad schuren en lakken. En 1 tafel blad nog ligt beschadigt moet ook schuren en in de lak

Eiken tafelblad schuren en in de olie zetten

Graag wil ik een tafelblad laten schuren en in de olie zetten. De tafel heeft wat vlekken (vet/hitte). Kunnen deze er met schuren ook uit? Tafelblad is 90 x 200 cm.

Kersenhouten tafel met donkere inleg schuren en lakken

Graag ontvang ik een offerte voor het schuren en lakken van onze kersenhouten tafel, art deco stijl. Aan een kant van de tafel heeft de zon zijn werk gedaan en het tafelblad is nu met een lak behandeld geweest met een behoorlijk gevoelige lak. Een druppel water wordt direct wit. Dat kan vast anders. Wij zouden graag de gehele tafel opnieuw laten schuren en lakken. De tafel is ongeveer 2 meter lang en 1 meter breed.