Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Systeem plafond vervangen door gyproc platen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: systeem plafond vervangen door gyproc platen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: systeem plafond vervangen door gyproc platen

Gaten boren: 5 gaten; Ventilatie

Ik wil een WTW systeem installeren . Er zijn 4 gaten in het plafond en 1 gat op de vloer boren binnen 3 slaapkamer. (Plafond: 3x 80mm + 1x 100mm of 80mm, , Op de vloer: 1x100mm) Kan droge boor of waterboor met een wateropvangsysteem bij plafondboringen gebruiken.

Systeem plafond vervangen door gyproc platen

Het huidige systeem plafond in de woonkeuken en woonkamer wil ik laten vervangen door een gyproc plafond (gladde stucplaten). Oppervlakte is ongeveer 70 m2. Afhankelijk van de situatie met het dak eventueel thermisch laten isoleren.

Verbouwing Fitness Studio

Voor een nieuwe fitness studio dienen de volgende werkzaamheden uitgevoerd te worden: Oppervlakte is 123 m2, hoogte 4.7 meter - Aanleg leidingen en sanitair - Aanleg elektriciteit - Plaatsen plafond (systeem) en verlichting - Realiseren kleedkamers en kantoor - Realiseren bar en lounge

Geluidsdicht isoleren van de vloer boven een horecagelegenheid

Het geluid uit de horecagelegenheid (piano, muziek, gesprekken en schuiven van stoelen) mag niet door dringen naar de bovengelegen woning. Hier ligt een houten vloer (7 x 13 meter) met ongeveer 30 centimeter ruimte tussen het systeem plafond (platen van 60 bij 60 centimeter) hoogte 2.60 meter.

Systeem plafond plaatsen

Het gaat om een bedrijfspand met een kantoorruimte van 24 m2. Hier heeft vroeger al een systeemplafond gezeten echter is deze verwijderd inclusief het regelwerk. Er zit nog wel (rondom) een rand op de wanden waar dit op gemonteerd kan worden. Deze rand kan eventueel opnieuw gebruikt worden. Betreft een ruimte van 9 bij 2,5 meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Meerdere klussen in het appartement

Ik zoek een persoon die meerdere klussen kan en wil uitvoeren. Het gaat om het verwijderen van behang, vinyl en het plaatsen van V-groef laminaat (klik systeem), verven van de muren en het plafond en behangen. Het betreft een woning van ongeveer 110 m2. Aanvang werkzaamheden over een maand (eind maart 2016).

Ophang- / takelsysteem voor fietsen maken

Ik zoek iemand die een ophang/takelsysteem voor één of twee fietsen kan maken en dit kan installeren. Wij hebben een oud huis met riet onder het plafond in de gang, dus er moet even worden bekeken welke ophangmethode er mogelijk is. Ik wil het liefst een automatisch systeem. Verder heb ik nog diverse kleinere klussen, zoals lampen ophangen, een rek inkorten etc. Ik ben telefonisch bereikbaar na 22 januari.

Diverse klussen na verhuizing

Ik heb een hoop kleine klussen die ik maar niet geklaard krijg nu dat ik net ben verhuisd. Belangrijkste: - 3 plafonnières netjes ophangen zonder daarmee kabels te raken - Repareren van sluitsystemen ramen/deuren, klinken die loszitten, sluitsysteem wat niet goed meer vast zit van ramen - Internetkabel van modem door plafond boven naar benedenkamer trekken, moet dus voor geboord worden - Advies over + eventueel uitvoering van het repareren van een stuk muur, er is een strook granol behang afgekomen - Advies over + ophangen van een 1 persoons hangmat op het balkon - Repareren intercom/bel systeem - Hulp met opnieuw ophangen van twee schuifdeuren IKEA kast, krijg het op een of andere manier zelf niet voor elkaar, + netjes maken van verlichting in de kast. Zouden jullie hier mij mee kunnen helpen? Of zijn de vragen te divers?

Systeemplafond vervangen en muur schilderen

Ik wil het systeemplafond in het toilet in zijn geheel laten vernieuwen. Het plafond is ongeveer 10 vierkante meter groot, deze moet worden verwijderd en vervolgens een soortgelijk nieuw systeem plafond plaatsen. Daarnaast is er een muur van ongeveer 5 vierkante meter welke ik wil laten verven. Hier zit nu een soort structuurverf op. Graag ontvang ik een offerte.

Slaapkamers opknappen

Ik wil één voor één de kamers in mijn huis laten opknappen. Allereerst de slaapkamer van onze zoon. Deze ruimte is ongeveer 8 m2 groot. De werkzaamheden zijn als volgt: - muren aansmeren en stuken; - behangen; - behang en houtwerk schilderen; - gordijnrail systeem ophangen; - plafond aansmeren en sauzen; - Afwerk latjes bij het plafond aanbrengen.