Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stutten van een schouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stutten van een schouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stutten van een schouw

Stutten van een schouw

Wij zijn bezig met de schouw te verwijderen in de woonkamer. Het rookkanaal laten wij nu nog zitten, die gaat door naar boven. Het betreft een rookkanaal van maximaal 25 cm bij 25 cm. Deze willen wij laten stutten, zodat we de rest van het rookkanaal in de woonkamer zelf kunnen verwijderen. Dus de klus die wij willen laten doen is enkel het stutten. De rest kunnen wij zelf.