Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stopcontacten plaatsen in huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stopcontacten plaatsen in huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stopcontacten plaatsen in huis

Stopcontacten plaatsen in huis

Ik wil 3 stopcontacten laten plaatsen. 1x gewoon stopcontact in de badkamer, 1x gewoon stopcontact in de huiskamer en 1x inbouw stopcontact in de keuken. In de keuken zat al een stopcontact.

Allerlei klussen in het huis

* Ophangen luxaflex in 2 slaapkamers * Ophangen rolgordijn woonkamer * Plaatsen plissé hor deur bij 2 opslaande deuren * Herstel zonnescherm op afstandsbediening * Vervangen op dek stopcontacten en licht schakelaars * Lampen aansluiten * Velux rol verduistering gordijnen plaatsen * Plaatsen luxaflex badkamer * Inmeten van diverse plaatsing items Goederen worden door ons zelf bij Praxis aangeschaft

Klussen in een woning

Wij hebben enkele klussen in onze woonkamer. Er is een muur van 6 x 2,4 meter en een stuk van 2,5 x 2,4 meter. De wanden zijn momenteel kaal. Wij willen er de elektra- en tv-kabel in laten plaatsen. Daarna moet de muur weer worden gedicht. Er moeten ook enkele stopcontacten worden geplaatst. Verder moet er een ombouw worden gemaakt voor een kast.. We hebben vier IKEA kasten gekocht die geplaatst moeten worden en aan de muur en het plafond vastgemaakt moeten worden. Boven in de kasten wil ik spotjes laten aansluiten. Verder moet er een wand worden behangen met een behang met een lengtestreep. Alle materialen zijn al in huis. Onze wens is om het werk voor de zomer klaar te hebben. We nodigen bedrijven graag uit om de situatie hier even met ons te bespreken en daarna een offerte aan te bieden.

Verschillende klussen in huis

Ik heb een aantal kleine klussen waar ik maar niet aan toe kom, en die ik wel graag gedaan wil hebben. Het betreft: - Het ophangen van de jaloezie; - Het verwijderen van een gedeelte van het laminaat om plaats te maken voor de deurmat. Deze past nu niet als ik de voordeur open; - Optie afhankelijk van prijs: plaatsen van een dimmer op een van de stopcontacten. Graag zou ik een globale indicatie van je willen krijgen van de prijs waarvoor je deze werkzaamheden zou kunnen verrichten en op welke termijn.

Vloer- en montageklussen in huis

Aantal klussen, materiaal in bezit: 56 m2 vloer egaliseren, 14 m2 vloertegels leggen in keuken en toilet, 2 stopcontacten plaatsen.

Klussen in huis

Er moeten nog allerlei klusjes in mijn huis gedaan worden waar ik niet aan toe kom en geen verstand van heb. 1. Elektra; door hele huis stopcontacten plaatsen en ongeveer 5 lampen ophangen 2. Klein tegelwerk in de keuken, strook tussen bovenkastjes en aanrecht 1 meter lang, stuken gat in muur 3. Designverwarming in badkamer plaatsen 4. Plinten twee slaapkamers en verder mooier plaatsen waar ze niet netjes zitten 5. Toilet / fonteintje plaatsen 6. Gipswand plaatsen 1 kamer met 2 muren, 2 meter en 1 meter breed ongeveer. Er moet dus nog aardig wat gebeuren.

Huis uit 1920. 1e verdieping indeling ...

Huis uit 1920. 1e verdieping indeling veranderen, in draagmuur 1 deur dichtmetselen en 1 verplaatsen (oorspronkelijke stijl behouden). Badkamermuur en gangmuur verwijderen anders terugplaatsen, inc deur slaapkamer en eventueel stopcontacten en leidingwerk badkamer. badkamer, leidingwerk ten behoeve van wastafelmeubel doortrekken en voorbereiding douche moet worden geplaatst. Tegelen en plaatsen meubilair ed wordt zelf gedaan. Slopen wordt zelf gedaan (afh kosten)

Wil de bedrading in het huis vervangen ...

Wil de bedrading in het huis vervangen hebben, de pijpleidingen in de keuken wil ik vernieuwd hebben, De pijpleidingen door de woningen heen moeten afgewerkt worden, nieuwe stopcontacten plaatsen, 1 wand van de woonkamer moet opnieuw gedaan worden (dit is met een soort laminaat hout afgewerkt?), Wil dat de 2e slaapkamer bij de woonkamer word getrokken(dit muurtje is van een houten wand gemaakt), De kleine kamer is al bij de woonkamer getrokken maar wil hier weer een muur tussen laten bouwen! De badkamer opnieuw betegelen met douchekabine erin, Wil de keuken iets groter hebben, De cv ketel moet verplaatst worden,Stuc werk voor afwerking muren/wanden! De producten die nodig zijn regelen wij zelf behalve de bedrading, Woning is 70 m2

Woning in Amsterdam 50 m2 + zolder van ...

Woning in Amsterdam 50 m2 + zolder van 15 m2, bouwjaar 1915. Hoogte woning is 2,65 m Groepen en leidingen in keuken omleggen/aanmaken/HR ketel verplaatsen (keuken wordt waarschijnlijk geplaatst door keukenboer zelf). Dim spotjes in plafond keuken Stopcontacten vervangen en enkele nieuwe plaatsen (ongveer 5 nieuwe contactpunten door het hele huis) Zolder isoleren (= 15 m2) houdt in plafond, wanden isoleren + stuken, rond het raam + laminaat vloer leggen Laminaat vloer leggen plafond stuken (is nu gipsplaten) badkamer opnieuw betegelen vloer + wand, oud tegelwerk verwijderen (= 2,7 m2 vloertegel) Zwevend toilet plaatsen + oud toilet verwijderen Badmeubel plaatsen Spotjes in plafond badkamer