Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stopcontact badkamer installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stopcontact badkamer installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stopcontact badkamer installeren

Stopcontacten plaatsen in huis

Ik wil 3 stopcontacten laten plaatsen. 1x gewoon stopcontact in de badkamer, 1x gewoon stopcontact in de huiskamer en 1x inbouw stopcontact in de keuken. In de keuken zat al een stopcontact.

Monteren en aansluiten badkamerkachel

Ik zoek een klusman of -vrouw die een infraroodpaneel kan monteren en aansluiten in mijn badkamer. Indien mogelijk iemand die mij ook kan adviseren over de meest optimale plaats voor het paneel (bijv. de wand of het plafond). Er is geen vrij stopcontact in de buurt, dus aansluiten betekent in dit geval waarschijnlijk ook het aanleggen van de elektra.

Opknapbeurt badkamer

In de badkamer willen wij graag een nieuwe douchedeur, toilet en badkamermeubel met spiegel en verlichting laten plaatsen. Ook willen we graag dat de elektriciteit bij het badkamermeubel wordt aangepast zodat een stopcontact met schakelaar kan worden geplaatst. Tevens het leggen van nieuw zeil. De te plaatsen materialen zijn aanwezig.

Uiteenlopende klusjes in huis

Ik wil een aantal reparaties/herstelklusjes laten doen in mijn appartement. Het gaat om een hal waar het plafond opnieuw gewit moet worden. De aanwezige verf bladdert eraf. Daarnaast moet een linksdraaiende binnendeur hersteld/gerepareerd worden . Zit een daglicht in wat stuk is. Hier hoeft geen nieuw daglicht in, mag een houten plaat zijn. En bij de klink zit een scheur. De klink zelf moet ook hersteld. Ik heb ook een stopcontact welke uit de muur is gekomen. Deze graag opnieuw bevestigen in de muur. Licht herstellen in een badkamer spiegel kastje.

Deuropening vergroten en aanpassing badkamermuur

Ik wil graag de deurpost van de gang naar de woonkamer vergroten/verplaatsen. Deze is nu erg smal en houdt veel licht tegen. Met een grotere opening is mijn woning lichter (licht komt dan via zowel de voor als achterkant van mij appartement). Het gaat om een niet dragende muur, maar waar wel 1 stopcontact in zit + kabels (wellicht 2, licht aan de aanpak van het vergroten denk ik). Zie foto's. Ik ben geïnteresseerd in een gewone, simpele houten deurpost of zwart metaal (zonder deur). Dit lijkt mij een relatief kleine ingreep. Het volgende is iets ingrijpender en ik ben benieuwd naar de kosten: Mijn badkamer heeft een hele rare schuine gipsplaat muur die verder geen functie heeft. Deze staat haaks op de dezelfde muur waarvan ik de deurpost wil vergroten. Ook dit is geen dragende muur en zelfs nog dunner dan de muur naar de woonkamer. Wel zit hier aan het einde een duur in, maar die zou eventueel kunnen blijven staan. Voor de 2e offerte zou ik die schuine muur graag recht willen maken plus de deurpost naar de woning vergroten zoals bij optie 1. De post moet dan wel een klein beetje naar rechts verplaatst worden. Zie foto's. Voor beide voorbeelden heb ik ook een PDF bijgevoegd met de situaties. Het gaat om een relatief klein oppervlak. Ik weet niet of ik hiervoor ook de muren al moet opmeten? Wellicht is dit genoeg voor een eerste offerte.

Diverse montageklussen

- een afzuigkap op te hangen - een badkamer lamp ophangen - een stopcontact vast zetten - en een kastje verplaatsen in de badkamer

Douchewand monteren en stopcontacten verplaatsen

Ons nieuwbouwhuis wordt in november opgeleverd. Wij zoeken een vakman die voor ons na de oplevering 2 stopcontacten kan verplaatsen. Het betreft een installatie inclusief frezen, leiding en bedrading doortrekken en behangklaar dichtsmeren/glad stuken. Ook hebben wij een douchewand die wij graag op de tegelmuur van de badkamer geïnstalleerd willen hebben. Wij zouden graag offerte ontvangen wat de kosten zullen zijn, inclusief voorrijkosten, BTW en benodigde materiaal. De douchewand en stopcontacten leveren wij. Meer specifiek gaat het om: - Een dubbel stopcontact verplaatsen. Het betreft dan zo'n 1,2 meter omhoog frezen en 1,2 meter naar links frezen. Het gaat om een dragende muur. - Een enkel stopcontact verplaatsen. Het betreft dan zo'n 1,1 meter naar beneden frezen en 1,5 meter naar rechts frezen. Het gaat hier om een tussenmuur. De exacte datum is nog niet bekend, maar zal in november 2017 zijn.

Diverse klussen in huis

Ik wil een afzuig-/blaaskap in de keuken laten verwijderen. Ik wil een stopcontact en een aan- en uit schakelaar aanleggen in de keuken en twee lampen ophangen. De aan/uit knop mechanische luchtafvoer op nieuw ophangen Ik wil een schilderij ophangen. In de badkamer moeten een kastje uit elkaar gehaald worden, spiegel deurtjes moeten afgeschroefd worden. Ik heb nog niets in huis maar woon vlak bij Gamma Nieuwe Hemweg. Kan nog snel heen en weer gaan omdat niet duidelijk is wat er aangeschaft moet worden.

Verschillende kleine montageklussen

Het gaat om meerdere reparaties in flat van 4 hoog. Keuken: Lade sluitend maken, plank bevestigen voor gasstel, afzuigkap aansluiten, nieuw stopcontact, 2 plankjes aan muur bevestigen, nieuwe kraan, rooster in deur dichtmaken. Badkamer: wastafel vervangen, plankje aan muur maken, deurklink vastmaken. Wc: nieuwe bril, pot? Slaapkamerraam sluitend maken,

Verschillende klussen

Ik wil een grote spiegel laten op hangen, 1 lamp laten ophangen, 2 stopcontacten doortrekken en een extra elektra groep aan laten leggen. In de badkamer zit een stopcontact met een trekkoord, hiervoor in de plaats wil ik een normaal stopcontact. Deze kan worden doorgetrokken vanaf de ketelruimte die naast de badkamer zit. Dit is ongeveer 2 meter in lengte. In de keuken heb ik een lange wand zonder stopcontacten, op de wand hier tegenover (1,3 meter) zit wel een stopcontact. Graag wil ik op deze lange wand ook een stopcontact realiseren. In de keuken moet een hanglamp worden opgehangen. Deze moet op een andere plek komen dan waar nu het lichtpunt zit. Tot slot wil ik graag de wastafel in de badkamer laten vervangen. Graag ontvang ik een offerte.