Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stenen schuur slopen enkelsteens dak is verwijderd? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stenen schuur slopen enkelsteens dak is verwijderd. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stenen schuur slopen enkelsteens dak is verwijderd

Schuurdeur plaatsen

Wij hebben een stenen schuur waar we weer een deur in willen hebben . Er is wel een kozijn maar die zit los. Ik heb geen idee wat t werk inhoud en wat voor deur erin kan. Graag wil ik dat er eerst iemand komt kijken en mij kan vertellen wat er moet gebeuren en wat voor buitendeur erin kan.

Metselen deel van de muur schuur

I. v. M. Het verwijderen van kozijn met raam in schuur, zijn wij op zoek naar een goeie vakman die het onstane gat wil dichtmetselen (met gelijkwaardige stenen). Oppervlakte is +/- 2 vierkante meter. Graag offerte voor materiaal en arbeid incl. Btw. Gewenste stenen graag in overleg. Foto van huidige situatie kan op verzoek gedeeld worden.

Stenen schuur slopen enkelsteens dak is verwijderd

Ik heb een stenen schuur langs het huis (7 x 3.50 meter). Het dak is reeds verwijderd. Het gaat om het weghalen van 3 enkelsteens muren met een ongewapende betonvloer. Wat kost het mij dit te laten slopen en afvoeren?

Schuur met roetschade reinigen

Door een kleine brand in onze schuur is er roetschade aan het plafond, de muren, de deur en het glas. Wat zijn de kosten om dit te reinigen? Het is een standaard, stenen schuurtje van ongeveer 8 m2 groot.

Opknappen houten schuur

Het dak van de schuur moet worden vervangen. Er liggen platen, dan een bitumen laag en hierover heen golfplaten op en dit is gaan lekken. Graag zou ik een advies ontvangen welke bedekking hiervoor het beste zal zijn. Daarnaast zou ik een houten vloer willen laten leggen. Het geheel moet waterdicht worden. En indien mogelijk een goot plaatsen. De oppervlakte is ongeveer 4,5 x 2,5 meter. De schuur is tegen een stenen tuinmuur aangezet, er is dus geen achterwand.

Zonnescherm ophangen en overkapping schuur maken

Een jaar geleden hebben wij een zonnescherm laten ophangen, maar deze is niet goed gemonteerd. Het scherm moet opnieuw worden gemonteerd maar dan wel goed. Het scherm is 4 meter lang. We hadden toentertijd gevraagd om het scherm met chemische pluggen te monteren maar dit is niet gedaan. Het scherm raakt nu aan 1 kant lost van de muur. 2e klus: Wij willen een overkapping bij het schuurtje laten plaatsen, geheel van hout op poeren. Deze moet aan een stenen muur van de schuur bevestigd worden. De muur is 2.60 meter hoog en 2.80 meter lang. Dak van pannetjes.

Klussen in en buitenshuis

Omschrijving opdracht: 1. Nieuwe lampjes boven het badkamer kastje monteren en aansluiten. Er zitten nu al lampjes, maar deze graag vervangen. 2. Dakgoot van de schuur is verzakt. Loopt schuin naar rechts af. Goot bevindt tussen twee stenen muren.

Fundering voor blokhut maken

De stenen schuur van 2x4 meter wil ik slopen en op dezelfde plek wil ik een blokhut van 4x6 meter bouwen. Dit doe ik allemaal zelf, maar ik wil een stevige betonnen fundering voor de blokhut. De stenen schuur heeft reeds een betonnen vloer en is onderheid. Nu wil ik dus een grotere vloer met vorstwering, waarbij de hoogte van de oude vloer met 5 tot 10 cm wordt opgehoogd. Eventueel tekening aanwezig.

Verscheidene klussen in en om de woning

Wij zoeken iemand voor een offerte (eventueel na een bezoek) voor de volgende werkzaamheden: Vervangen van de schutting achter onze woning, door een gemetselde stenen muur. Hierin willen wij een kozijn met deur. Schutting is ongeveer 2,5 meter lang. Reparatie van het kozijn in een buitenruimte (schuur). Komt neer op vervanging van 2 deuren die naar buiten toe open klappen en open gaan. Het kozijn van deze deuren is rot en dient deels of geheel vervangen te worden. Tevens moeten er wel nieuwe deuren geplaatst worden. Schilderwerk: Dakgoot aftimmering (ongeveer 6 meter) voor en achter heeft schilderwerk en schuurwerk nodig. Deze dakgoot is te bereiken met een ladder. Vloer ophogen in de schuur 3-5 cm, ongeveer 3 meter bij 2 meter.

Nieuwe schuur bouwen

Stenen schuur nieuw te bouwen als berging, ongeveer 3 x 2-2,5 meter. Ik heb al een schuur staan. Komt tussen twee bestaande schuren in. Houten schuur haal ik zelf weg.