Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Steigerhouten planken ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: steigerhouten planken ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: steigerhouten planken ophangen

Steigerhouten planken

Voor een kinderboerderij heb ik 160 steigerhouten planken nodig. de afmetingen zijn: 2,50 meter lang, 19 cm breed, 2,5 cm dik. Iedere plank moet 2x gezaagd worden. Kunt u voor mij een offerte maken wat het mij gaat kosten? De planken hoeven verder niet behandeld te worden. Het mag steigerhout van het goedkoopste soort zijn.

Steigerhouten planken ophangen

In mijn bijkeuken wil ik een aantal steigerhouten planken laten inmeten en later ook ophangen door een vakman. Voor de ophanging wil ik mooi beslag laten gebruiken. Ik wil daarvoor uit het Praxis-assortiment de volgende plank: antraciet-500-x-20 cm/5542442. Ik ontvang graag uw offerte voor de klus.

Planken onzichtbaar bevestigen

Ik wil graag 3 steigerhouten planken van ca. 2 meter lang en 3,2 cm dikte "onzichtbaar" aan de muur bevestigd hebben.

Verrijdbare schutting laten maken

Ik zou graag een verrijdbare schutting laten maken met steigerhouten planken van 250 cm bij 30 cm bij 19.5 cm. De hoogte zal 1.80 meter gaan worden. Onder de schutting dienen er wielen geplaatst te worden en eventueel dient er een plantenbak gemonteerd te worden. Er is een voorbeeldfoto beschikbaar.