Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stacaravan ontmantelen isoleren en opnieuw bekleden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stacaravan ontmantelen isoleren en opnieuw bekleden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stacaravan ontmantelen isoleren en opnieuw bekleden

Stacaravan ontmantelen, isoleren en opnieuw bekleden

Ik ben op zoek naar een handig en creatief iemand, iemand die een beetje out of the box kan denken, om een 11 x 4 kunststof stacaravan te laten strippen, isoleren en opnieuw te bekleden (vloer, muren, dak). Het chalet is vrij nieuw en ik hoop dat de buitenkant bekleding er weer op kan. Het gaat om warmte in de winter, koelte in de zomer en geluidsdemping van buiten. Mijn voorkeur gaat naar iemand die al zoiets gedaan heeft. Mijn vraag is: Wat zal het ongeveer gaan kosten (zonder materiaal) en hoe lang zal het ongeveer gaan duren?