Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Spiegel op maat en het plaatsen er van? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: spiegel op maat en het plaatsen er van. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: spiegel op maat en het plaatsen er van

Spiegel op maat en het plaatsen er van

Ik heb voor mijn thuis kapsalon een spiegel op maat nodig en wil graag dat deze voor me bevestigd word. De spiegel moet 355 bij 67 cm groot worden met een uitsparing van 16 bij 30. Deze spiegel dient vervolgens aan de muur bevestigd te worden.

Badkamer en vaatwasser installeren

Ik wil een glazen douchecabine (draaideur+zijwand 5 mm veiligheidsglas 90 x 90 x 195 cm) laten plaatsen; bovendien een wastafel (80 cm), kraan, houten onderkast plus de spiegel laten plaatsen (oude wastafel verwijderen en afvoeren); alsmede een nieuwe vaatwasser laten inbouwen in bestaand keukenblok (1 bestaande onderkast uitbouwen tot nis maat van 60 cm breed). Hierbij zijn een waterkraan en afvoerleiding reeds (deels) in naastgelegen keuken onderkast aanwezig.

Spiegel van schuifkast vervangen

Ik wil graag een kapotte spiegel uit mijn inbouw kledingkast vervangen. De maat van het paneel is 195 ×70 cm.

Nieuwe spiegel in de badkamer monteren

Graag wil ik een spiegel in mijn flat laten ophangen. Momenteel hangt er al eentje, maar daar zit het weer in. Ik kan echter dezelfde maat spiegel niet meer vinden, waardoor ik een andere maat spiegel moet kopen, en de bevestiging opnieuw moet gebeuren (er moet geboord worden in de tegels). Ik wil het niet te duur maken, omdat het een huurwoning is. De spiegel die er nu hangt, heeft de maten 40 bij 57 cm. Een spiegel van 40 bij 60 is wellicht het mooist.

Montageklussen door het hele huis heen

Verlichting bevestigen 9x Kapstok ophangen shampoo rekken ophangen Spiegel slaapkamer ophangen Plinten op maat bevestigen (2 muren) Bel voordeur Snoeren tv verbergen Kast aan muur vastzetten en deuren rechtzetten

Badmeubel op maat laten maken

Wij willen graag een badmeubel op maat laten maken. Het zou een houten meubel moeten zijn met een witte ingebouwde wasbak, over een lengte van ongeveer 2 of 3 meter. De ruimte boven het meubel tot aan het plafond zouden we met een spiegel willen opvullen, over de breedte van het badkamermeubel. Kleur kranen: zwart of zilver. De exacte afmetingen hebben we niet want we hebben het huis net aangekocht en zitten er nog niet in. Een globale indicatie zou fijn zijn. In bijlage enkele afbeeldingen van hoe we het ongeveer zouden willen. Alvast bedankt!

Zware en grote spiegel ophangen

Spiegel in badkamer laten plaatsen. De maat is ongeveer 180 bij 180 cm. Gaarne advies en vakman die kan inmeten en ophangen en dit al eerder gedaan heeft.

Badkamermeubel Fiesta laten plaatsen

Ik wil graag een badkamermeubel laten plaatsen. Het gaat om badkamermeubel Fiesta van de Praxis. De maat is 189x85x49 cm met spiegel met ledverlichting, schakelaar en stopcontact. Bovenkast met deur en planchet. Keramische wastafel. Wastafelonderkast met 2 deuren en 3 laden. Ook moet er een kraan geplaatst worden in het meubel. Er zit nu een vaste wastafel.

Diverse montageklussen

Ik wil de volgende klussen laten verzorgen, en daarvoor een prijsindicatie ontvangen: 1. Ik heb een gordijnrail gekocht van 150 cm met een bocht en wil die in de woonkamer laten bevestigen. 2. Ik ga een closetrolhouder kopen en wil die laten monteren 3. Mijn gang is betegeld en er moet een deurmat op maat worden geleverd en geplaatst, overigens geen kokosmat. 4. Er moeten 2 schaallampen aan het plafond gemonteerd worden. 5. In de hal moet een spiegel worden opgehangen.

Ongeslepen spiegel maken

Ongeslepen spiegels op maat: 2 spiegels van 32 x 103 cm 1 spiegel X 100