Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Spanplafond plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: spanplafond plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: spanplafond plaatsen

Spanplafond plaatsen

ik wil graag een nieuw plafond laten plaatsen in mijn badkamer. Afmeting is 3 bij 2 meter. Mijn voorkeur gaat uit naar een spanplafond. Wie kan mij helpen?

Klussen in huis

Spanplafond in de badkamer plaatsen, ongeveer 3 x 2 meter met 4 spotjes.

Plaatsen van een spanplafond

Ik wil een spanplafond laten installeren in mijn badkamer. In dit spanplafond dienen ook een aantal inbouwspots gemonteerd te worden. Materialen heb ik in mijn bezit. Afvoer van het afval wordt door de klant. het plafond is 2,5 meter bij 1,85 meter

Plafond verlagen

Ik zou graag mijn hele woonkamer verlagen voor het inbouwen van spotjes 40 m2. Het plafond is van beton. Minimaal verlagen, alleen om de spotjes erin te kunnen plaatsen. Hoe zou dat kunnen en hoeveel gaat dit ongeveer kosten? Ik heb gehoord over een spanplafond, hoe zou dat werken en is dat mogelijk? Of gipsplaten?

Spanplafond in badkamer, keuken en/of woonkamer

Eind september wordt mijn nieuwbouw (boven)woning in Vinkeveen (wijk Vinkeveld) opgeleverd. Graag ontvang ik meer informatie over jullie diensten aangaande een verlaagd/vals plafond. Woonkamer en keuken Graag zou ik in de woonkamer en keuken spotjes willen laten plaatsen waardoor een verlaagd plafond een uitkomst zou bieden. Het betreft een totale ruimte van 32,5 meter. Graag zou ik geadviseerd willen worden in het aantal spotjes en zou ik graag een kostenindicatie ontvangen. Indien de kosten hiervan erg hoog uitvallen wil ik eventueel overwegen om enkel in de keuken een deel van het plafond te verlagen. Wederom met het oog op verlichting. Dit is de woonkamer makkelijker te realiseren dan in de keuken, aangezien in de keuken ook geen bovenkastjes heb. Ook voor deze optie wordt ik daarom graag geadviseerd in de mogelijkheden en kosten (gehele plafond boven keuken verlagen, enkel boven het keukenblad een verlaging aanbrengen etc.). Badkamer Het betreft een inpandige badkamer op de tweede verdieping. Er is geen plafond in de badkamer aanwezig en vanuit de badkamer is de nok van het huis zichtbaar. Dit is met het oog op verlichting erg onhandig en daarom zou ik graag een vals (span)plafond laten plaatsen inclusief inbouwspotjes en mogelijk een speaker o.i.d. Het gaat om een ruimte van circa 5,2 m2, echter laat ik me graag adviseren in het oppervlak van het spanplafond. Ik twijfel namelijk op welke hoogte ik deze wil laten aanbrengen: over de gehele ruimte dus wat lager of hoger waardoor het oppervlak van het valseplafond ook afneemt. Deze laatste optie zorgt verwacht ik voor een ruimtegevoel, maar de verlichting moet dan ook alsnog voldoende zijn binnen de badkamer. In de bijlage heb ik de plattegronden bijgevoegd en een aantal foto's van de badkamer. Naast de standaard plattegronden heb ik ook twee aparte van de keuken en badkamer opgenomen aangezien deze verschillen ten opzichte van de standaard situatie.

Spanplafond leveren en plaatsen

Ik wil graag een offerte opvragen voor een wit spanplafond. Het gaat om 3 verschillende plafonds in de woonkamer. Voorkamer 3,60 x 4,55, achterkamer 3,60 x 2,70 en keuken 2,70 x 1,35 m. Tevens hoor ik graag de meerprijs voor het inbouwen van led lampen.

Verlaagd plafond in toilet maken

Mijn wc is nieuw betegeld, maar heeft nog een nieuw plafond nodig. Ik wil graag een verlaagd plafond laten maken, maten 1.05 x 1.08 meter. Geen spanplafond, liefst een soort (gips)plaat of iets dergelijks. Ik heb een gloeilamp, deze wil ik ook graag in het plafond laten plaatsen. Graag afwerken met lijstjes of kit.

Spanplafond aanbrengen in de aanbouw

- Onze aannemer mag van constructeur bij ons in aanbouw zijnde huis geen spots plaatsen in betonnen plafond. Nu overwegen we spanplafond, maar de huiskamer is 7 x 7 meter. Ik neem aan dat er dan 1 naad komt in het midden? - graag offerte voor keuken (2420 mm x 3710 mm) + huiskamer (7010 x 7021 mm) + kantoor (4010 x 2480 mm) + toilet (1400 x 1400 mm) + gang ((5510 x plusminus 1400 mm). Deze vijf ruimtes lopen allemaal in elkaar over. We willen graag een mat wit plafond en in totaal 16 rechthoekige spots (met 2 kantelbare lampjes) erin verwerkt. De oplevering staat voor eind juni gepland.

Spanplafond met LED-verlichting plaatsen

In 3 slaapkamers een spanplafond met led verlichting, spotjes. De kamers zijn 16, 13.5 en 8 m2. Kunt u een richtprijs aan mij geven?

Spanplafond in de woonkamer monteren

Graag willen wij in de woning die wij gekocht hebben een spanplafond aanbrengen. De kamer heeft echter geen rechte hoeken, maar loopt van wat smaller naar breed. De lengte van de woning is 10.80 meter. Het breedste deel is 6.50 meter en het smalste deel 2.57 meter. Ik heb een plattegrond met afmetingen en enkele foto's. Is het mogelijk om hier een spanplafond aan te brengen? En zo ja, wat zijn de kosten? We willen ook ongeveer 10 spotjes plaatsen. De sleutel van de woning krijgen wij in augustus. Ik hoor graag van u, bedankt.