Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Slot monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: slot monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: slot monteren

Slot monteren

In de binnendeur dient een slot gemonteerd te worden.

Badkamer klussen en deursloten vervangen

Toilet vervangen (huidige model is een doublok). Eventueel wastafel monteren in de badkamer (mits dat kan). Douche kraan vervangen. Voordeur sloten en berging slot vervangen. Zowel de voordeur als de berging zijn vrijwel gelijk aan dit slot: LIPS dag en nacht opleg cilinderslot 1753 50 mm 9856049 Verder heeft de voordeur 2 pensloten (boven en onder) die ook graag vervangen zou willen hebben.

Slot op de buitendeur monteren

Ik wil een buitendeurslot van Axa laten monteren! Boven en onder slot moeten geplaatst worden.

Slot in tuindeur monteren

Graag nieuw beslag en slot monteren op de tuindeur en een rubberen deurvanger zodat deur niet doorslaat.

Klemmen van deur verhelpen en slot inbouwen

Mijn deur klemt een beetje zie onderstaande foto kan jij dit oplossen? Ik wil ook een klavierslot laten monteren de bijbehorende spullen koop ik zelf ook wil ik weten,wat het kost

Inmeten en monteren van raamhorren

Ik wil graag raamhorren bestellen, maar deze moeten nog ingemeten worden en uiteindelijk gemonteerd worden. Het betreft 2 raamhorren van ongeveer 63,5 x 153 cm. Daarnaast nog een raamhor van ongeveer 43 x 131 cm. Verder nog een raamhor van 171 x 131 (als de lengte/hoogte te groot is, mogen dit ook 2 kleine horren worden). Tot slot nog 2 horren van ongeveer 78 x 131 cm. Het gaat hierbij dus om het inmeten én monteren. Graag zou ik hier een offerte voor ontvangen.

Drie pensloten leveren en monteren

Ik wil 3 pensloten met dezelfde sleutel geleverd hebben. Twee daarvan moeten daarbij in een deur worden geplaatst. Het derde kan ik zelf aanbrengen in een deur als vervanging van een bestaand slot.

Vouwgordijnen en gordijn inmeten en monteren

Graag zou ik willen weten wat het kost om 1 gordijn en 7 vouwgordijnen op maat te laten maken. Graag vooraf inmeten en tot slot monteren. Ramen slaapkamer 1: 67 x 107 cm dat twee keer. Ramen slaapkamer 2: 67 x 107 cm dat twee keer. Logeerkamer: 79 x 97; 90 x 90; en 79 x 97 cm. Slaapkamer 3: over de breedte van de kamer een gordijn van ongeveer 2.20 m.

Slot op tuinpoort zetten en lamp monteren

Ik wil graag een slot laten maken op mijn poort in de achtertuin. Tevens wil ik eem lamp met bewegingscensor laten plaatsen. Ik heb electriciteit in de schuur.

Schuttingen met poortdeur plaatsen

Ik wil graag 3 verschillende offertes ontvangen voor het volgende: Offerte 1. Plaatsing van een schutting met 1 deur aan de achterkant van mijn tuin Offerte 2. Plaatsing van een schutting met 2 deuren aan de achterkant van mijn tuin en die van de buren Offerte 3. Plaatsing van een schutting tussen mijn tuin en die van de buren Voor offerte 1 en 2: De lengte van de schutting (inclusief deur) aan de achterkant van mijn tuin is 540 cm, de hoogte is 200 cm. Voor offerte 2 is de totale lengte van schuttingen 1080 cm. Voor offerte 3: De huidige schutting bestaat uit 6 delen van 180 cm. Deze moeten geheel vervangen worden. Graag zie ik een uitwerking met opties: - Houten schutting op basis van schutting delen - Houten schutting op maat - Betonnen palen in plaats van houten palen - Betonnen rand aan de onderkant De deur moet wel stevig zijn, liefst met een frame (zie voorbeeld 1 en 2), met de mogelijkheid om een goed slot te monteren. Ik kijk uit naar de uitwerking en jullie ideeën. In overleg kunnen alle materialen optioneel ook door u worden geleverd. Wij zorgen zelf dat alles vrij is en oude schuttingen worden verwijderd.

Partners

Partners van Casius