Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Slopen en renoveren badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: slopen en renoveren badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: slopen en renoveren badkamer

Slopen en renoveren badkamer

Ik wil de badkamer laten slopen en laten afvoeren. De werkzaamheden bedragen: vloer en muurtegels verwijderen, sanitair verwijderen zoals douchecabine, bidet, toilet, bad en badmeubel. Daarna muren afvlakken, een paar water/ elektriciteitsleidingen verleggen, tegelen, sanitair plaatsen en aansluiten: Inloopdouche, wasmeubel met spiegel, hangend toilet, ligbad en verwarmingselement vervangen. Het oppervlak van de badkamer is 9 kubieke meter.

Badkamer renoveren

De huidige kleine badkamer 155cm x 210cm slopen en vervolgens renoveren met een ligbad en douche combi en wastafel.

Renoveren muren 2 kamers

Renoveren muren van 2 kamers welke deels zijn bedekt met gespannen jute en oud behang. Kamers in een oud herenhuis. 1 kamer van 3 bij 4 meter. 1 kamer van 2 bij 3 meter. Zijn oude wanden. 2 wanden in 1 kamer en 4 wanden in een andere kamer. Strippen daarvan en eventueel slopen inbouwkast en strak afwerken met gipsplaten of iets dergelijks.

Slopen van een vrijstaande schoorsteen van 25 meter hoog

Slopen van een vrijstaande schoorsteen van 25 meter hoog. Deze staat op een bedrijfsterrein. Begint gelijkvloers. Van metselwerk. We weten nog niet of we hem gaan renoveren of slopen.

Woonkamer renoveren

Woningkamer verbouwen: - slopen schouw - vernieuwen muren: lambrisering eraf en vervolgens nieuwe gipsplaten of nieuw stucwerk(ongeveer 20m2) - vernieuwen en isoleren plafond van ongeveer 24m2.

Klein toilet renoveren. Oude situatie ...

Klein toilet renoveren. Oude situatie slopen. Leidingwerk opnieuw aanleggen, vloer en wanden tegelen, toilet en fonteintje plaatsen.

Ik zou graag een offerte aan willen ...

Ik zou graag een offerte aan willen vragen voor het volledig renoveren van onze badkamer (ca. 1.57 x 3,13) in nov/dec 2009. De "opdracht" bestaat uit het volgende: 1. Volledig slopen van de oude badkamer 2. Repareren lekkage badkamervloer (gedruppel op plafond keuken) 3. Betegelen, plaatsen en aansluiten van de nieuwe badkamer De oorzaak van de lekkage is niet bekend. Het kan aan de oude (losse) badkamer tegels liggen of aan oude lekkende leidingen. De nieuwe badkamer heeft een radiator, toilet (standaard), wastafel (80cm) en inloopdouche (90x140). Het toilet, de douche en radiator zitten momenteel op ongeveer dezelfde plek. Alleen de wastafel veranderd van plaats. Ook het plafond dient vervangen te worden.