Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Slopen en afvoeren tuinhuis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: slopen en afvoeren tuinhuis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: slopen en afvoeren tuinhuis

Slopen en afvoeren tuinhuis

We hebben een tuinhuisje van ongeveer 4 bij 5 meter dat gesloopt en afgevoerd moet worden. Gaarne een globale prijsopgave hiervoor. De werkplek is goed bereikbaar.

Stacaravan laten slopen en alles afvoeren

Het betreft een houten stacaravan 8 x 3 meter met een aanbouw van circa 4 x 2 en 3 x 1,5 meter Daarnaast ligt er nog een betonvloer en moet de kavel in z'n geheel leeg worden gemaakt inclusief de coniferen aan de voorzijde van de kavel. De aansluitingen (propaangas, elektra en water) afsluiten. Alles slopen en afvoeren.

Afvoeren van sloopafval

Afvoeren van: - 28 m2 gipsplaten, de platen zijn in stukken van maximaal 60 cm x 150 cm. - 20 grofvuilzakken, zakken zijn 60L, voor +-2/3 gevuld, met steengruis - resten van de gipsplaten en waarschijnlijk een aantal schroeven. De zakken zijn nog door 1 persoon te tillen. Het slopen is al uitgevoerd. Ik kan het afval dus al aan de straat zetten, voordat jullie het komen ophalen. Het afval kan ik dus zelf, of met jullie hulp, ter plekke inladen.

Badkamer en toilet ontdoen van tegels

Ik wil de badkamer en toilet tegels slopen en laten afvoeren. Vloer en wanden. Afmetingen zijn 1,80 x 2,00 x 2,50. Deze is 2 laags, plus de wc vloer van 2 x 1,80. In de wc ligt een vloer van 90 bij 1,70 en dat vloertje moet er ook even uit.

Sloopwerkzaamheden in een appartement

Wij hebben een appartement gekocht en krijgen daarvan op 29 september de sleutel. Wij laten daar in week 40 graag de keuken slopen en afvoeren. Ook laten we het ligbad, 2 wasbakken en een toilet graag verwijderen en afvoeren. Er is een grote goederenlift en een personenlift. De woning ligt op de 2e verdieping. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Uitbouw slopen en afvoeren

Wij willen aan het eind van dit jaar aan de achterzijde van onze woning een uitbouw laten slopen en afvoeren. Er is geen asbest aanwezig. Het betreft een gemetselde uitbouw van 5 meter breed en 3 meter diep met veel glas aan de tuinzijde en een plat dak. De betonnen vloer moet onaangetast blijven. Ook de aansluiting op de cv-installatie moet intact blijven. Er komt een nieuwe aanbouw op die plek. We vragen momenteel de vergunning daarvoor aan. De afvalmaterialen moeten via de woning die bewoond is, worden afgevoerd. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.

Houten tuinhuis slopen op een tuinpark

Wij hebben op een tuinpark een perceel gekocht met daarop een heel oud tuinhuis van 22 m². Wij ondertekenen de aankoop op 2 oktober. Daarna gaan wij zelf de keuken uit het tuinhuis slopen. We zoeken een vakman die daarna voor ons het tuinhuis kan slopen en afvoeren. Het is een houten tuinhuis met een klein puntdak, zonder binnenwanden. Er zit een verrotte plankenvloer in. Er hoeft geen fundering gesloopt te worden. De afvoer van het sloopafval moet worden verzorgd met behulp van grote karren op het terrein, er mag geen vrachtauto rijden. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. Voor verdere informatie ben ik momenteel bereikbaar via email.

Tuinkas slopen en afvoeren

Ik heb een oude tuinkas, grotendeels van hout en glas, die gesloopt en afgevoerd moet worden. Dak heb ik er zelf al af gehaald. Afmetingen kas circa 4 x 3 x 3 meter. De kas is gemakkelijk bereikbaar en dus ook voor het afvoeren van de materialen. Kunt u een schatting van de kosten geven?

Sloop- en aannemerswerk

Voor onze verbouwing op de eerste verdieping zijn we op zoek naar een vakman voor de volgende werkzaamheden: - trap afdekken met protectiekarton, 12 treden - afvoeren van stof en puin - slopen en afvoeren van bestaande houten vloer (tweelaags parket circa 18 millimeter, zwevend gelegd op ondervloer), circa 49 m² - slopen en afvoeren van bestaande linoleum vloer, verlijmd, circa 4 m² - slopen en afvoeren van bestaande tegelvloer, inclusief plint, circa 2 m² - slopen van gasbetonmetselwerk zie tekening, inclusief elektrische leidingen, schakelaar en stopcontacten, 4,7 m² - slopen en afvoeren van 1 deurkozijn - uitbouwen en afvoeren van 3 radiatoren en 1 convector - slopen en afvoeren van wandtegels in keuken, circa 3 m², - uitbouwen en afvoeren bestaande keuken, inclusief gastoestel, koelkast, afzuigkap en magnetron - afvoeren van een deurblad met glasgedeelte, - maken van sleuven en gaten ter plaatse van nieuwe leidingen en ter behoeve van de te verplaatsen leidingen - cementdekvloer aanhelen op de plek van de gesloopte muur en leidingen. De uitvoering van de werkzaamheden staat gepland van 21 t/m 29 augustus 2017. Een planning staat in de bijlage. Eveneens een tekening, waaruit blijkt hoeveel snijdwerk er gedaan moet worden.

Keuken slopen en afvoeren

Het betreft een hoekkeuken dient te worden gesloopt inclusief het verwijderen van de wandtegels. De lange hoek van de keuken is 2.50 meter en de korte hoek 2 meter. Het gaat om boven- en onderkastjes, apparatuur, wandtegels en aanrechtblad.