Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Slaapkamer opknappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: slaapkamer opknappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: slaapkamer opknappen

Slaapkamer opknappen

Muren moeten worden behangen, vloer afplakken

Slaapkamer opknappen

Ik wil dat de muur gestukt wordt, de muur verven en het in zeil leggen. De muur is ongeveer 20 m2.

Slaapkamer opknappen

Ik wil een kleine slaapkamer van ongeveer 2.50 bij 3.50 meter laten opknappen. Het gaat om de volgende werkzaamheden: - Houten kledingkasten afbreken en afvoeren; - Alle gaten in de muren dicht maken; - 3 muren schilderen van ongeveer 250 x 350 cm; - Een gedeelte muur van 100 x 240 cm moet eerst worden voorbehandeld voordat er geschilderd kan worden; - Laminaat plaatsen ongeveer 250 x 350 cm; - Hanglamp vervangen; - Plafond schilderen ongeveer 250 x 350 cm. Ik heb nog geen materialen aangeschaft. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Verf-, vloer- en montageklussen in huis

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het opknappen van een slaapkamer. Het gaat om laminaat leggen + plinten en ondervloer in de slaapkamer. De maten zijn 3.68 meter lengte en 2.65 meter breed ook in de slaapkamer. Plafond schilderen: de maten zijn 3.68 meter lengte en 2.65 meter breed in de slaapkamer. Een stukje muur waar korrelpleister op geschilderd moet worden, maat is 20 centimeterbreed en hoogte is 2.58 meter in de woonkamer. 2 rolgordijnen ophangen + de rolgordijn moet gesneden worden op maat in de slaapkamer. Behangen van 2 rollen behang in de slaapkamer. Al het materiaal schaf bij Gamma aan.

Slaapkamer laten opknappen

Ik wil graag mijn plafond laten witten en mijn laminaat weghalen en nieuw folie en laminaat laten plaatsen. Betreft een kamer van 3 x 4.50 meter.

Slaapkamer opknappen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten opknappen van onze slaapkamer van 3.5 x 3.6 meter groot. Wij willen het schrootjes plafond laten vervangen voor een glad gestuckt plafond met 1 lichtpunt en de wastafel laten vervangen voor een wastafelmeubel. Ook moet er 1 wand met schrootjes worden vervangen voor een glad gestuckte wand en zal het leidingwerk nagekeken moeten worden. Wij verzorgen zelf het sloopwerk.

Slaapkamer opknappen

Wij willen graag onze slaapkamer laten opknappen. De wand en het plafond moeten gesausd worden en er moet laminaat met ondervloer worden gelegd. Ook moet er eerst bouwbehang van de muur afgehaald worden. Op de vloer ligt een groot kleed, dat we zullen verwijderen. Daaronder ligt een grindvloer, maar uit ervaring met onze woonkamer weten we dat hierover zonder problemen het laminaat gelegd kan worden. Het gaat alles bij elkaar om ongeveer 17 m² muur, 13 m² vloer en 13 m² plafond. We hebben ook enige hulp nodig bij het leeg ruimen van de kamer. Graag ontvangen wij voor deze klus uw offerte. Als datum hebben wij week 47 in gedachten, waarbij gestart kan worden op dinsdag 22 november. Bedrijven die dan tijd hebben, genieten onze voorkeur.

Slaapkamer van onze dochter opknappen

Het betreft een huis uit 1920, met halfsteensmuren. Afmeting kamer: 4 meter bij 3.40 meter. Er is een CV aanwezig. Gevraagde werkzaamheden: 1. Raamkant, de muur met vocht/schimmelwerend middel voorbewerken (halfsteens gebouw); 2. Herstel/ schilderen muren & plafond; 3. Herstel/schilderen (scheuren in het plafond van gipsplaten); 4. Enkele aanpassingen elektriciteitsleidingen/contactdozen. Leidingen zitten niet in de muren, maar liggen er op/of op hout van kozijn; 5. Binnenkant vaste kledingkast aanpassen/ handiger maken; 6. Indien nodig eventueel pafond/muren eerst stucen; 7. Vervanging luchtrooster. Materiaal in overleg. Graag een offerte inclusief en exclusief materiaal. Indien mogelijk klus binnen komende twee weken beginnen/afronden

55+ flat opknappen

In Rotterdam IJsselmonde: Het opknappen van een 55+ flat woon- en slaapkamer, hal, kleine keuken en douchecel, alles witten en schilderen, muur schilderen (wanden, plafond en houten kozijnen) of behangen. En eventueel plaatsen keukenblokken, verhoogd toilet, en ophangen van zonwering en gordijnrails. De woning is zo'n 50 m2.

Slaapkamer opknappen

Eerst bed uit elkaar halen en verplaatsen naar andere kamer. Daarna het werk: witten, behangen, schuifdeuren kast vervangen en een nieuwe vloer plaatsen.