Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Serre vervangen door kunststof variant? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: serre vervangen door kunststof variant. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: serre vervangen door kunststof variant

Vervangen lekkend serredak en aanbrengen isolatie

Wil graag het plastic dak van de huidige serre laten vervangen. Want deze lekt op een paar punten als de wind erop staat. En het Is er altijd tussen de 30 en 50 graden. En wil dus ook graag de warmte meer buiten houden. Het dak is ongeveer 4x4 meter. Graag bespreek ik ook de opties wat betreft de isolatie.

Dak van serre vervangen

Ik wil het dak van mijn huidige serre van polycarbonaat laten vervangen door (gelaagd, zonwerend HR++) glas. Oppervlakte: 525 * 360 cm 5 platen 90, 109, 108, 107, 90 cm (ongeveer) 100 * 150 cm 1 plaat Huidige platen liggen op houten balken, dikte 7 * 17 cm Stenen serre met aluminium schuifpui aan de lange zijde. Gelegen tussen garage aan aanbouw buren. Kleine plaat is opvulling tussen garage en huis.

Kunststof serredak repareren

Wij hebben een serre op ons 'balkon' op de eerste verdieping. Het dak bestaat uit vijf kunststof (polycarbnaat?) platen van 60 en 90 cm breed (2x60 en 3x90). De serre is drie meter diep. Wij willen het dak laten vernieuwen. Wij zouden hier graag advies over willen krijgen. Omdat er in één van de platen een barst zit willen we het spoedig laten vervangen.

Serre vervangen door kunststof variant

Het gaat om het vervangen van een serre, fundering dus al aanwezig. Huidige binnenmaat 5,39x2,31, één zijwand ook glas. Onze voorkeur gaat uit naar goede isolatiewaarde, dus mogelijk kunststof met HR++ glas. Prefab of andere goedkope optie heeft de voorkeur.

Afdekking serre vervangen

Voor mijn serre achter een huisje achter de duinen heb ik een vervangende afdekking nodig omdat de polycarbonaat golfplaten (weer ) zijn stukgestormd. Ik wil liever geen golfplaten meer, maar denk aan kanaalplaten In welk type overkapping heb je interesse? Overkapping tegen een bestaande muur In welke stijl heb je interesse? Modern In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? PVC (kunststof) Welk type dak overweeg je op de overkapping? Vast dak in glas of polycarbonaat

Diverse klussen in huis

Ik heb een aantal klussen die in huis gedaan moeten worden: - Het kunststof dak van de serre waterdicht kitten. - Ook moet het aanrechtblad in de keuken vervangen worden en willen we tegelijkertijd de gasplaat vervangen door inductie (waarschijnlijk perilex aansluiting nodig). - Er moet een binnendeur ingehangen worden in de woonkamer (stompe deur). Deurpost aanwezig. De materialen moeten nog worden aangeschaft. Dit zou ik graag in overleg met de klusser doen zodat wij zeker de juiste maten en materialen hebben.

Serre renovatie

Mijn serre is klein. Deze heeft 3 kunststofplaten waarvan er 2 door grote hagelstenen beschadigingen hebben. Ik heb de gegevens nu niet bij de hand. Er staat een koelkast en en wasmachine in en een schoenen rek aan de andere kant. Daartussen is er ruimte van 75 cm vermoed ik. De serre is direct tegen mijn achterdeur en mijn bijkeuken. Wat kost het om de 3 kunststofplaten te vervangen? Liefst zo spoedig mogelijk maar geen acuut probleem.

Lichtkoof repareren

Dwars in de kamer is een lichtkoof van ruim 5 meter geplaatst op de overgang van kamer naar serre. Door waterschade moet de bodemplaat met verlichting vervangen worden. Nieuwe platen met uitsparingen, monteren aanwezige verlichtingsmaterialen (LED) met afstandsbediening, hele koof schilderen. Offerte is nodig voor verzekering.

Diverse klussen binnen en buiten

Ik wil graag een aantal klussen laten verzorgen binnen en buiten mijn woning. Het oude golfplatendak van mijn serre is er af en ik heb al nieuwe plaatjes liggen. Die wil ik graag laten monteren. Ik heb een aanbouw met een plat dak van ongeveer 4 x 3,5 meter. Daarvan moet de bitumen dakbedekking worden vervangen. Verder wil ik de kunststof schroten op diverse plafonds laten vervangen door gipsplaten. Het gaat om de schroten in de keuken, in 2 slaapkamers en in een kleine hal aan de voor- en achterzijde van mijn huis. Ik maak graag een afspraak om de werkzaamheden te bespreken en alles te laten inmeten. Ik wil graag een gespecificeerde offerte ontvangen met posten voor de verschillende werkzaamheden.

Reparatie zonnescherm

De motor van ons zonnescherm op onze serre hapert en laat de aardlekschakelaar er regelmatig uitklappen. Wij denken dat de motor vervangen moet worden. Enig idee wat dat ongeveer gaat kosten inclusief de arbeid? Hoor graag van je.