Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Serre vervangen door kunststof variant? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: serre vervangen door kunststof variant. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: serre vervangen door kunststof variant

Serre vervangen door kunststof variant

Het gaat om het vervangen van een serre, fundering dus al aanwezig. Huidige binnenmaat 5,39x2,31, één zijwand ook glas. Onze voorkeur gaat uit naar goede isolatiewaarde, dus mogelijk kunststof met HR++ glas. Prefab of andere goedkope optie heeft de voorkeur.

Afdekking serre vervangen

Voor mijn serre achter een huisje achter de duinen heb ik een vervangende afdekking nodig omdat de polycarbonaat golfplaten (weer ) zijn stukgestormd. Ik wil liever geen golfplaten meer, maar denk aan kanaalplaten In welk type overkapping heb je interesse? Overkapping tegen een bestaande muur In welke stijl heb je interesse? Modern In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? PVC (kunststof) Welk type dak overweeg je op de overkapping? Vast dak in glas of polycarbonaat

Diverse klussen in huis

Ik heb een aantal klussen die in huis gedaan moeten worden: - Het kunststof dak van de serre waterdicht kitten. - Ook moet het aanrechtblad in de keuken vervangen worden en willen we tegelijkertijd de gasplaat vervangen door inductie (waarschijnlijk perilex aansluiting nodig). - Er moet een binnendeur ingehangen worden in de woonkamer (stompe deur). Deurpost aanwezig. De materialen moeten nog worden aangeschaft. Dit zou ik graag in overleg met de klusser doen zodat wij zeker de juiste maten en materialen hebben.

Serre renovatie

Mijn serre is klein. Deze heeft 3 kunststofplaten waarvan er 2 door grote hagelstenen beschadigingen hebben. Ik heb de gegevens nu niet bij de hand. Er staat een koelkast en en wasmachine in en een schoenen rek aan de andere kant. Daartussen is er ruimte van 75 cm vermoed ik. De serre is direct tegen mijn achterdeur en mijn bijkeuken. Wat kost het om de 3 kunststofplaten te vervangen? Liefst zo spoedig mogelijk maar geen acuut probleem.

Lichtkoof repareren

Dwars in de kamer is een lichtkoof van ruim 5 meter geplaatst op de overgang van kamer naar serre. Door waterschade moet de bodemplaat met verlichting vervangen worden. Nieuwe platen met uitsparingen, monteren aanwezige verlichtingsmaterialen (LED) met afstandsbediening, hele koof schilderen. Offerte is nodig voor verzekering.

Diverse klussen binnen en buiten

Ik wil graag een aantal klussen laten verzorgen binnen en buiten mijn woning. Het oude golfplatendak van mijn serre is er af en ik heb al nieuwe plaatjes liggen. Die wil ik graag laten monteren. Ik heb een aanbouw met een plat dak van ongeveer 4 x 3,5 meter. Daarvan moet de bitumen dakbedekking worden vervangen. Verder wil ik de kunststof schroten op diverse plafonds laten vervangen door gipsplaten. Het gaat om de schroten in de keuken, in 2 slaapkamers en in een kleine hal aan de voor- en achterzijde van mijn huis. Ik maak graag een afspraak om de werkzaamheden te bespreken en alles te laten inmeten. Ik wil graag een gespecificeerde offerte ontvangen met posten voor de verschillende werkzaamheden.

Reparatie zonnescherm

De motor van ons zonnescherm op onze serre hapert en laat de aardlekschakelaar er regelmatig uitklappen. Wij denken dat de motor vervangen moet worden. Enig idee wat dat ongeveer gaat kosten inclusief de arbeid? Hoor graag van je.

Dak van de serre vernieuwen

Het dak van de serre is 2.5 bij 3 meter. Dit dak willen wij graag laten vervangen met doorzichtig polycarbonaat platen.

Zonneschermdoek vernieuwen

Boven onze serre is een elektrisch bediend zonnescherm gemonteerd. Het doek is aan vervanging toe en het mechanisme moet misschien hier en daar wat aan vervangen worden. De motor is nog prima, maar het in en uitrollen gaat niet zo heel erg soepel. Breedte is 5,5 meter met een glij-rail in het midden, dus feitelijk zijn het twee doeken. Uitval is 3,5 meter. Zie bijgevoegde foto's.

Zonneschermdoek vervangen

Graag monteren van nieuw zonneschermdoek aan elektrisch bediende zonnescherm op serre. Afm. Is 440 x 250 cm. Kleur antraciet.