Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Screens plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: screens plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: screens plaatsen

Zonnewering plaatsen

Ik heb 3 screens (Verduisterende zonnewering) nodig van ongeveer 160 x 150 cm. Twee maal boven in de slaapkamer en beneden.

Screens plaatsen

Eén kleine screen van 60 cm breed, 150 cm hoog, twee screens van ongeveer 150 cm breed, 150 cm hoog, en één screen van ongeveer 220 cm breed, 180 cm hoog. Deze 4 screens zijn bedoeld voor de benedenverdieping dus gewoon handmatige bediening met een draaistok en zo'n oog. Ik wil graag windvaste screens, maar NIET zo'n ZIP met een rits. Voor de bovenverdieping vul ik zo dadelijk een volgende offerteaanvraag in.

Elektrisch zonnescherm vervangen en screens ophangen

Appartement op 2 hoog, 1 deel kan alleen bereikt worden met een steiger via het balkon van de onderburen. Oud zonnescherm vervangen voor een kleinere. (Plaatsen kan via het eigen balkon) Mag eventueel handbediend, tevens screens plaatsen voor de ramen. 1 raampartij kan niet vanaf buiten bediend worden. Steiger en medewerking buren nodig. Wil ook graag advies.

Zonnescreens plaatsen

Welke bediening wens je? Elektrische screens Hoeveel stuks moeten er geplaatst worden? Tussen de 3 en 10 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Afmetingen: 4 meter breed x 180 cm hoog, 1.50 meter breed x 1.80 meter hoog, 2.80 meter breed x 1.80 meter hoog en 5 meter 50 breed x 25 cm hoog. Wij zijn op zoek naar 100% verduisterende screens voor de slaapkamer. Gaat niet om een zonnescherm, maar moet echt een screen zijn.

Screens laten plaatsen

Welke bediening wens je? Manueel. Hoeveel stuks moeten er geplaatst worden? Minder dan 3. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft 2 ramen van slaapkamers op de 2e verdieping. Doel van de screens is warmtewering (ramen zijn op het zuiden) maar wel met voldoende ventilatie. Maat is ongeveer 180 x 260 cm en 130 x 260 (h x b). Graag advies over welke soort, wellicht toch elektrisch. Aanschaf in overleg. Werkplek is goed bereikbaar. In verband met vergevorderde zwangerschap kan de uitvoering mogelijk even uitgesteld worden, maar het moet wel gebeuren.

Zonwerende screens plaatsen

Ik wil graag screens (zonnewering) laten plaatsen op de 1e verdieping. 3 ramen aan de voorkant ongeveer 1. 10x1. 60. 2 grote ramen aan de achterkant ongeveer 1. 60x 2. 00. Wij zijn ons aan het oriënteren naar de kosten hiervan

Zonwering plaatsen

Welke bediening wens je? Manueel, elektrisch Hoeveel stuks moeten er geplaatst worden?10. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De screens zijn nodig aan de buitenkant van de ramen tegen de zon.

Screens laten monteren

Ik wil graag 2 elektrisch bedienbare zonneschermen van 3 x 2 meter groot laten plaatsen op de begane grond van mijn woning.

Screens bij chalet monteren

Het betreft het plaatsen van 2 sunscreens (buiten). Het gaat om een chalet (begane grond). Het betreft 2 schermen met een breedte van 1.50 bij een hoogte van 2 meter. De schermen heb ik al aangeschaft. Er hoeven geen oude schermen verwijderd te worden. Het zijn geen elektrische schermen.

Screens voor zonwering plaatsen

Voor 2 ramen willen wij graag screens laten installeren. De ramen zijn 2.5 x 2.5 meter groot en hebben een ventilatie rooster. De ramen bevinden zich op de 3de en 4de verdieping. In de maand mei is een steiger aanwezig in verband met werk aan de façade. Dit lijkt ons een perfect moment om de screens te laten installeren. Dus: hebt u kennis van de installatie van screens, weet u waar screens snel aan te schaffen en hebt u tijd in mei, dan graag contact met ons nemen!