Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Screens aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: screens aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: screens aanbrengen

Screens aanbrengen

Hallo, graag zou ik een offerte laten maken voor meer dan 10 verduisterende screens op de bovenverdieping en de benedenverdieping. Deze laatste screens hoeven niet niet verduisterend te zijn. Komen jullie ook thuis of moet ik zelf de maten op meten? Het gaat om screens met draadloze elektrische bediening.

Screens inmeten en ophangen

Het aanbrengen van 2x een screen. Circa 160 bij 150 en 60 bij 120 cm. Ze moeten eerst nog opgemeten worden. Screens van de Gamma. Dit op de 2e etage, op een meter of 6 meter hoogte. Het is een gewone, rechte gevel.

Optima screens zolderdakkapel monteren

Op een dakkapel 2 screens aanbrengen, 1 screen van 300 cm x 120cm en 1 screen van160 cm x 120cm. Beide inclusief motor en schakelaar, aan te sluiten op bestaande stopcontacten. Dakkapel is van kunststof, Schuco, en steekt ruim 2 cm uit bekleding dakkapel van trespa. Schuin dak, dakpannen. De screens zijn al besteld.